Suma colosală plătită de Adela Popescu şi Radu Vâlcan pentru o canapea. Românii mănâncă 4-5 luni de banii aceștia

Suma colosală plătită de Adela Popescu şi Radu Vâlcan pentru o canapea. Românii mănâncă 4-5 luni de banii aceștia
Suma colosala platita de Adela Popescu si Radu Valcan pentru o canapea

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc pe picior mare. Cele două vedete s-au mutat într-o vilă de lux, unde obiectele de mobilier valorează o adevărată avere. Care este suma colosală pe care vedeta de la PRO TV și soțul ei au plătit-o pentru canapeaua din sufragerie

Suma colosală plătită de Adela Popescu şi Radu Vâlcan pentru o canapea

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cele două vedete au devenit părinții unui băiețel de nota 10 acum câteva zile, spre bucuria lui Alexandru și a lui Andrei, care abia așteptau să se joace cu noul lor frățior.

Frumoasa blondină a născut pe data de 11 iulie cel de-al treilea băiețel al cuplului și pentru că familia lor s-a mărit considerabil, prezentatorul de la Insula Iubirii și soția lui adorată s-au mutat în casă nouă. Vila luxoasă care le-a devenit reședință are un design minimalist, potrivit gusturilor celor două vedete.

Recent, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online prețurile exorbitante ale obiectelor de mobilier din casa lor. Canapeaua care tronează în sufragerie costă nici mai mult, nici mai puțin de 36.000 de lei, o adevărat avere. Lampa suspendată din camera de zi valorează 1.150 de lei.

Dar asta nu este tot. Patul matrimonial pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au comandat pentru dormitorul lor a fost cumpărat cu 26.000 de lei de la firma Bonaldo. Bateria de la lavoar s-a vândut cu suma de 600 de lei. Pentru cadă, cei doi amorezi au scos din buzunar suma de 9.000 de lei, iar bateria de la cadă i-a costat 8.000 de lei.

Cum arată vila de lux în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan

Fosta prezentatoarea de la Vorbește Lumea și chipeșul ei partener de viață au publicat imaginile cu noul lor cămin imediat după ce s-au întors din vacanța exotică din Maldive, acolo unde au fost cu cei doi băieți ai lor și cu familia Laurei Cosoi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat recent în noua lor casă, unde beneficiază de mai mult spațiu pentru familia lor în creștere. Au optat pentru un stil minimalist, foarte cald și primitor, unde atât ei, cât și copiii să se simtă foarte bine.

Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi, în conformitate cu dorințele și nevoile familiei”, anunță compania care i-a ajutat pe cei doi soți să-și transforme casa visurilor lor în realitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI