Răspunsul genial dat de Radu Vâlcan după ce a fost întrebat cum este cu trei copii. Pe Adela Popescu a bufnit-o râsul

Răspunsul genial dat de Radu Vâlcan după ce a fost întrebat cum este cu trei copii. Pe Adela Popescu a bufnit-o râsul
Cum se descurcă, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan cu trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor! Cei doi au devenit părinți pentru a treia oară, așa că prezentatorul de televiziune a dezvăluit cum se descurcă cu atâția micuți.

Radu Vâlcan, dezvăluri despre viața cu trei micuți. Cum îi merge, de fapt

În timp ce unii părinți nu recunosc că mai au nevoie de momente în care să se odihnească, Adela Popescu și Radu Vâlcan își țin fanii la curent cu orice fac, oferindu-le românilor câte o lecție prin întâmplările lor amuzante.

Mulți se întreabă cum se descurcă vedetele cu trei copii, așa că răspunsul s-a aflat chiar din gura lui Radu Vâlcan! Adela Popescu a început imediat să râdă după ce și-a auzit partenerul explicând că doi dintre micuți, Andrei și Alexandru, o să meargă la țară în vacanță.

„Adela Popescu: Și ia zi Scumpe, cum e cu trei copii?
Radu Vâlcan: Super, super.
Adela Popescu: Te descurci?
Radu Vâlcan: Da. Mâine duc doi la țară.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Adela Popescu, totul despre naștere. Prin ce a trecut: ‘A fost dureros tare’

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară și a ales să aducă bebelușul pe lume pe cale naturală, dar experiența nu a fost deloc una ușoară. Blondina le-a povestit tuturor prin ce chin a trecut în spital, în așteptarea fiului său.

„Ideea e că m-am culcat liniştită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineaţă au început contracțiile şi am zis că nu îmi sperii soţul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el.

Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac. Era prea emoţionat, dar am ajuns cu bine la spital. Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am şi născut.

Efectul epiduralei s-a dus rapid, iar durerea era groaznică. Bebeluşul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieşit victorios. Copilul e bine, se trezeşte la 2 ore, nah…”, a mai zis ea la Vorbește lumea.

Ce s-a întâmplat când Adela Popescu a ajuns acasă cu bebelușul

Vedeta de la PRO TV preferă să îți țină fanii la curent cu orice detaliu din viața ei, așa că le-a spus tuturor cum a fost prima noapte petrecută acasă alături de cel de-al treilea fiul al său, dar și cum au reacționat Andrei și Alexandru când l-au cunoscut.

„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări.

Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine.

Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea.”, a declarat Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan)