Ce înseamnă numele Josephine, ales de Smiley și Gina Pistol. Sigur au verificat asta înainte

Ce înseamnă numele Josephine, ales de Smiley și Gina Pistol. Sigur au verificat asta înainte
Ce înseamnă numele Josephine, ales de Smiley și Gina Pistol

Gata, misterul a fost elucidat! Gina Pistol și Smiley au dezvăluit, pe Instagram, numele fetiței lor. Cum o va chema pe bebelușa artistului și a frumoasei prezentatoare de la Chefi la Cuțite și ce semnificație specială are Josephine.

Ce înseamnă numele Josephine, ales de Smiley și Gina Pistol

Vestea pe care toată România o aștepta. Gina și Smiley au dezvăluit care este numele pe care l-au ales pentru fetița lor. Frumoasa prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a postat pe InstaStories o fotografie cu certificatul de naștere al bebelușei sale, care va purta numele de Josephine Ana, prenume care va merge perfect cu Maria, numele de familie al artistului Smiley.

Ce înseamnă, de fapt, numele Josephine și de ce Smiley și iubita lui au ales să-și numească astfel copilul. Josephine, tradus în limba română Iosefina, este femininul numelui Iosif. Conform dicționarelor de nume, Iosefina, nume evreiesc, se traduce prin „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti” și reprezintă caracteristici precum sensibilitate, timiditate, indecizie, intuiție bine dezvoltată și o fire sociabilă.

Din spusele lui Smiley, se pare că micuța lor prințesă seamănă foarte mult cu mama sa, iar numele ales o poate descrie lejer și pe Gina Pistol, fiind o persoană sensibilă, emotivă și sociabilă. Prezentatoarea de la Antena 1 le-a împărtășit fanilor o fotografie cu bebelușa de când se afla, încă, în burtica mamei, cu descrierea: „Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”.  Cele două vedete au ținut secret numele fiicei lor, până în momentul în care au ridicat certificatul de naștere al micuței, pe care apare, oficial, Joshepine Ana Maria.

Prima reacție a bunicii lui Smiley, când a aflat că nepotul ei a devenit tătic

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioada, iar familia lor este completă acum, de când a apărut micuța Josephine în vieților lor. Artistul a povestit care a fost reacția bunicii sale atunci când a aflat că nepotul ei preferat a devenit tătic, pentru prima dată. Femeia s-a emoționat, fiind fericită că a devenit străbunică, noroc pe care nu foarte multă lume îl are.

„Bunica mea a devenit străbunică. Este extrem de bucuroasă, abia așteaptă să-și vadă strănepoata. Bine, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Deocamdată sunt închiși o perioadă”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Din păcate, din cauza restricțiilor și a carantinării diverselor județe din România, rudele lui Smiley nu au ajuns să o vadă pe fiica solistului, însă de abia așteaptă să o cunoască și să o țină în brațe.