Ce muzică ascultă fata Ginei Pistol. Dezvăluirea surpriză a lui Smiley: ‘Altfel bâzâie’

Ce muzică ascultă fata Ginei Pistol. Dezvăluirea surpriză a lui Smiley: ‘Altfel bâzâie’
Ce muzica ascula fiica Gina Pistol si a lui Smiley

Smiley a intrat în direct în emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată de fată. Acesta a făcut mărturisiri despre fiica sa, care ascultă muzică și are deja artiști preferați. Tot artistul a mărturisit că fiica sa e foarte cuminte și că această calitate a moștenit-o de la mama micuței, Gina Pistol.

Ce muzică ascultă fata Ginei Pistol

”Data trecuta aveai in dreapta mixerul, lucruri din studio, acum vedem o suzeta”, a spus Cătălin Măruță când Smiley a intrat în direct, chiar din camera fetiței.

”Sunt fix in camera fetitei, suntem extrem de bucurosi, e o fericire pe care nu am trait o niciodata, ne trezim impreuna, facem toate lucrurile impreuna. Gina si-a revenit foarte bine si totul decurge conform planului, chiar daca nu avem unul, fetita noastra este o minune pentru noi si ne bucuram de fiecare clipa cu ea. Nu a inceput sa zica tata!”, a spus Smiley.

Măruță a declarat în direct că mereu îi spunea lui Smiley că va fi un supertătic.

”E un lucru pe care nu ai cum sa il simti altel, sunt sentiemnte noi pentru mine si Gina si ne-au scris multi oameni, ne-au transmis sfaturi, au facut glume. Adevarul e ca o sa traim fiecare clipa, fie ea frumoasa, obositoare, chiar daca te trezesti la 4 dimineata e o placere.

”Îi pun foarte multă muzică”

Smiley a mai povestit că fiica sa are și o muzică preferată, pe lângă cea a tatălui ei. Este vorba despre cea a formației britanice Jamiroquai.

”Bunica mea a devenit strabunica este extrem de bucuroasa, abia astepata sa o vada pe fetiță, deocamdata suntem inchisi ermetic. Ascultam muzica incontinuu, fata mea e deja familiraziata cu muzica mea. Ii pun foarte multa muzica, nu am obisnuit-o cu linistea, doarme si pe muzica si se linisteste cand a asculta, mai ales Jamiroquai, daca pun alta piesa bâzâie. Piesa noua a ascultat-o si fiica mea, e o piesa scrisa in perioada in care Gina era gravidă si mi-am dat seama de mesajul ei si mereu cand o ascultam suntem cu nodul in gat, piesa este fantastic de exacta. Pana cand nu se naste copilul nu știi sentimentul”.

Smiley a dat și detalii despre numele fiicei lui.

”Nu o sa fie Maria Maria, suntem ceva mai inspirați de atat. Avem și un walky talky, deocamdata doarme cu noi. Nu doarme cu noi in pat, mai are un patut pe care l-am pus langa pat, e foarte cuminte, in afara de momentele in care ii e foame. E cuminte, cu siguranta seamana cu Gina.

Smiley a vorbit și despre posibilitatea unui al doilea copil!

Ce se intampla cand ai doua patuturi? Trebuie să le umpli. Sau le folosești ca să alternezi mediul, pentru ca cine stie cat o sa calatoreasca in viata asta. Ma duc, ma cheama datoria”, a conchis artistul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI