Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a-l mulțumi pe deplin pe Rege. „Nu sunt împlinit!”

Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a-l mulțumi pe deplin pe Rege. „Nu sunt împlinit!”

Ianis Hagi este de câteva săptămâni în centrul atenției. Mutarea sa de la Genk la Glasgow Rangers pare a fi benefică pentru fotbalistul român de 21 de ani, fiul lui Gică Hagi. Dar, pentru a-l mulțumi pe deplin pe Rege, lui Ianis Hagi îi lipsește ceva.

Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a-l mulțumi pe deplin pe Rege

Gică Hagi și-a urmărit fiul chiar și atunci când Ianis nu mai juca pentru Viitorul. În toamna anului trecut, Regele s-a deplasat în Belgia, pentru un meci din Liga Campionilor pe care Genk l-a susținut pe propriul teren în compania deținătoarei trofeului, Liverpool. În meciul disputat pe 23 octombrie 2019, pe KRC Genk Arena, câștigat de „cormorani” cu 4-1, Ianis Hagi a intrat în minutul 87, la scorul de 4-0 pentru Liverpool, și deși nu a avut timp să se evidențieze în puținele momente când a pus piciorul pe minge, Gică Hagi a declarat că este mândru de evoluția fiului său la Genk.

„Eu m-am dus şi pentru că era ziua lui, a împlinit 21 de ani şi am vrut să fim împreună cu soţia. Bine că a jucat şi acele minute. A fost un meci important, a vorbit cu antrenorul şi au făcut ei tactica, ştia când o să joace şi cât să joace.

Mă bucur tare că e apreciat de un antrenor şi joacă la o echipă aşa de mare, am văzut că au scris englezii de el, e respectat şi va veni timpul să joace, că are multe meciuri de jucat. El este bucuros, sunt fericit, sunt mândru de el, dar încă nu sunt împlinit. Mai aşteptăm că e pe drum şi trebuie să se dezvolte în continuare, că are multe de făcut.

N-a primit niciun cadou, doar am stat împreună, maică-sa se ocupă cu cadourile, a rămas acolo cu el şi eu m-am întors la treabă. Noi ne sfătuim, vorbim tot timpul ca prieten, ca părinte, ca antrenor. Suntem ca doi prieteni” , a declarat atunci Gheorghe Hagi.

Decizie radicală luată de Gică Hagi. Ce se întâmplă cu Ianis în Belgia

 

Ianis Hagi și mutarea la Rangers

De la începutul acestui an, tânărul fotbalist român a făcut pasul în Scottish Premiership, la Rangers FC, unde are evoluții bune. Ianis Hagi, 21 de ani, a semnat pe 12 iulie 2019 un contract pe cinci sezoane cu formația belgiană Genk, debutând pe 28 iulie 2019. Ianis a îmbrăcat de 14 ori tricoul echipei din Belgian First Division A și a marcat 3 goluri. La începutul acestui an a fost împrumutat la Glasgow Rangers, în Scottish Premiership.

Urmăriți Playtech.ro și pe