Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp după divorțul de Carmen de la Sălciua. Mama sa l-a obligat

Mama lui Culiță Sterp face dezvăluiri emoționante despre divorțul dintre artist și Carmen de la Sălciua. Aflat acum în Republica Dominicană, la Survivor, pe Culiță Sterp îl așteaptă iubita lui însărcinată, dar și mama lui, cele două surori și un frate.

Culiță Sterp, obligat de mama lui să îi ceară iertare fostei soții

Geta, mama lui Culiță Sterrp, a declarat divorțul dintre fiul ei și Carmen a luat-o prin surprindere. Femeia a recunoscut că s-a supărat și a plâns când a auzit vestea despărțirii. În plus, mama Geta l-a pus pe Culiță să își ceară iertare în fața fostei sale soții pentru că i-a greșit.

„Sunt foarte mândră de el. M-am supărat pe el atunci când a avut divorțul. Am și plâns și chiar am suferit. Eu sunt foarte statornică și îmi place așa dacă ai jurat în fața lui Dumnezeu, să îl respecți pe Dumnezeu prima dată. L-am pus să își ceară iertare și în fața lui Dumnezue și în fața lui Carmen că i-a greșit.

Până la urmă a greșit și ea și nu știu cum s-a întâmplat ruptura. Eu măcar acum mă gândesc că îi dă Dumnezeu minte. A doua șansă i-a dat Dumnezeu. Trebuie să te îngrijești de ce îți dă Dumnezeu în viață, eu pe principiul ăsta sunt, nu de ce îți oferă prietenii sau prietenele”, a declarat mama Geta, pentru Wowbiz.ro.

Carmen Sălciua încă ține legătura cu mama lui Culiță Sterp

Cu toate că artistul urmează să devină tătic și a reușit să își refacă viața alături de Daniela Iliescu, fosta lui soție încă ține legătura cu mama Geta.

Artista a declarat la un moment dat că încă vorbește cu fosta ei soacră și că o respectă.

„Da! Din când în când! Eu nu am în suflet răutăți față de nimeni! O respect pe ea, cât și pe fete, ne-am înțeles foarte bine, am făcut parte din familia lor o perioadă și după cum bine știți am încercat să fiu rezervată și în acel „scandal” de atunci și asta pentru că am știut că timpul va vindeca rănile”, a răspuns Carmen de la Sălciua, întrebată de fani dacă ține legătura cu fosta ei soacră.

Artista a declarat în trecut că o cunoaște pe Daniela, cea care îi va dărui lui Culiță Sterp un copil. Carmen de la Sălciua a mărturisit că au existat apropieri între fostul ei soț și actuala lui iubită, chiar la nunta lor.

„Era, nu știu cum să spun, așa, mai lângă el, îl luase oarecum în brațe, părea că îi spune ceva, dar părea și că îl pupă pe gât nu doar că îi șoptește ceva la ureche, așa cum zicea el. Am vorbit cu Culiță despre asta, el mi-a spus că nu se pune problema, că așa e Daniela, mai nebună, dar că au fost colegi, că nu este nimic…. Eu am crezut atunci”, a declarat Carmen, într-un interviu pentru Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI