EXCLUSIV Carmen de la Sălciua, mesaj dur transmis lui Culiță Sterp. Faimosul de la Survivor nu a fost iertat

EXCLUSIV Carmen de la Sălciua, mesaj dur transmis lui Culiță Sterp. Faimosul de la Survivor nu a fost iertat
Carmen de la Sălciua, mesaj dur transmis lui Culiță Sterp, concurent la Survivor

Carmen de la Sălciua, alias Carmen Racolţa, îndrăgita interpretă de muzică de petrecere, susține că între ea şi fostul soţ nu mai există nimic. Mai mult, solista evită să urmărească cu atenţie emisiunea-concurs ”Survivor” (Kanal D), în care Culiţă Sterp, până acum trei ani fostul ei partener de viaţă, se luptă pentru marele trofeu. Carmen ne-a spus, în interviul exclusiv pentru playtech.ro, că nu mai sunt șanse de împăcare cu bărbatul pe care l-a iubit cândva.

“Eu nu fac parte din categoria celor care strică casele şi familiile oamenilor. Ca atare, nu am ce căuta în viaţa lui Culiţă Sterp, după cum nici el nu mai are ce căuta într-a mea!”

Carmen de la Sălciua ne-a spus, referitor la emisiunea de la Kanal D, unde, printre concurenți, se numără și fostul ei soț: “Nu urmăresc cu mare atenţie ce se întâmplă la , vă spun sincer. De cele mai multe ori la ora la care se difuzează emisiunea eu sunt la sală. Stau cam o oră, o oră şi jumătate, în fiecare seară, aşa că programul nu coincide cu cel al emisiunii în cauză. Dar, anumite lucruri despre ce se întâmplă acolo cunosc. Fiindcă găsesc pe Internet, pe diverse reţele sociale, în ceea ce spun sau mai scriu oamenii”, a declarat cea supranumită “Prinţesa Apusenilor”, pentru playtech.ro.

Carmen de la Sălciua dă asigurări că nu mai există motive sau vreun pretext ca între ea şi Culiţă Sterp să continue povestea de iubire. “Eu nu fac parte din categoria celor care strică casele şi familiile oamenilor. Ca atare, nu am ce căuta în viaţa lui Culiţă Sterp, după cum nici el nu mai are ce căuta într-a mea! Ce a fost a fost, ţine strict de trecut. Iar trecutul nu mai poate fi întors de la groapă, cum se spune pe la noi. Astăzi nici nu mai contează a cui a fost vina. S-a terminat şi asta a fost tot!”.

”Să fiu sinceră, personal mi se pare că echipa e mult mai sudată”

Mai mult, în varianta în care fostul ei soţ, Culiţă Sterp, va câştiga marele concurs, Carmen spune că nu se va grăbi deloc să-l felicite: “Nu văd niciun motiv să fac asta. Va avea cu cine împărţi bucuria, dacă va fi să câştige. Îi urez baftă, după cum le ţin pumnii tuturor celorlalţi concurenţi. Să fiu sinceră, personal mi se pare că echipa e mult mai sudată. Din puţinul în care am urmărit, par că sunt mult mai uniţi decât şi par a se ţine departe de scandaluri. În ultima vreme, am învăţat că cine se ţine departe de scandal departe ajunge, aşa că cine ştie!?”.

Ea crede că acest lucru s-ar putea datora şi absenţei “vedetelor” din această echipă. “Eu sunt obişnuită cu munca grea. Sunt fată de la ţară, trecută prin diverse experienţe, aşa că îmi închipui prin ce trec oamenii aceia. La un moment dat m-am întrebat dacă aş accepta o asemenea provocare, care implică deopotrivă şi o bună condiţie fizică, dar şi una psihică. Înclin să cred că aş accepta, dar mă opresc aici, fiindcă nu-mi prea place să vorbesc despre lucruri care au mici şanse să se producă”, mai spune “prinţesa Ardealului”.

“Citesc, în special volume de formare profesională. Mi-ar plăcea să înţeleg mai bine psihologia după care acţionează mulţi dintre semenii mei”

La cei 33 de ani, pe care-i va împlini în această toamnă, Carmen de la Sălciua a mai dezvăluit pentru impact.ro cu ce-şi umple timpul, în absenţa concertelor, anulate de actuala stare impusă de prelungirea pandemiei. “Citesc, în special volume de formare profesională. Mi-ar plăcea să înţeleg mai bine psihologia după care acţionează mulţi dintre semenii mei, aşa că eu caut să o descifrez şi cu ajutorul cărţilor. Apoi, în afară de sala de fitness, încerc să mai pregătesc şi câteva melodii noi, cu speranţa că, poate la vară, poate la toamnă, mă voi reîntâlni cu fanii mei!”, ni s-a mai confesat Carmen de la Sălciua.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI