03 dec. 2020 | 08:39

Carmen de la Sălciua iubește din nou. Cine este noul bărbat din viața ei, prima imagine

Monden
Carmen de la Sălciua iubește din nou. Cine este noul bărbat din viața ei, prima imagine
Cine este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua?! A apărut prima imagine cu cei doi

După un divorţ mediatizat de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua iubeşte din nou. Îndrăgita interpretă de muzică de petrecere a postat prima imagine cu noul bărbat din viaţa ei.

Carmen de la Sălciua are un nou iubit

După un an de la divorţul dureros de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua iubeşte din nou. Mai mult, a apărut şi prima imagine cu cei doi. Artista trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat misterios, se pare, pentru că aceasta nu a dorit să îi arate chipul. Într-un story publicat pe contul de Instagram, cântăreaţa ciocneşte un pahar de şampanie cu un bărbat, într-un cadru foarte romantic, aşa cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

Deşi nu a etichetat pe nimeni, este clar că întâlnirea dintre cei doi a meritat sărbătorită. Cu un şemineu în fundal şi un brad superb, aceştia nici că puteau fi mai fericiţi. Mai mult, în ultima perioadă, Carmen de la Sălciua a postat fotografii în care apar buchete uriaşe de flori, cel mai probabil primite de la noul iubit.

E clar, după o relaţie eşuată cu fostul soţ, artista este din nou fericită. Cei doi au divorţat la începutul anului acesta, după o căsnicie cu multe despărţiri şi împăcări. Tocmai acesta a fost motivul pentru care a decis să ţină lucrurile personale pentru ea. Acum, fanii se întreabă când va fi pregătită cântăreaţa să îl arate tuturor pe cel care i-a furat inima de data aceasta.

Carmen de la Sălciua, divorţ cu scandal de Culiță Sterp

Cei doi au decis să divorţeze la începutul acestui an, însă lucrurile nu mai mergeau prea bine în mariajul lor de câteva luni. Întrebat care a fost motivul pentru care s-a ajuns la despărţire, Culiță Sterp a acuzat-o pe Carmen de la Sălciua că l-ar fi trădat chiar cu cel mai bun prieten al său.

“M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar aşa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare trădare. Mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a mărturisit acesta, la Antena Stars.

După separare, fanii aşteptau cu sufletul la gură lansarea unei piese noi, o colaborare între cei doi foşti soţi. Din păcate, bruneta a decis ca melodia să nu mai fie scoasă pe piaţă.

“Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor și așteptați cu sufletul la gură această melodie (”Întoarce-te acasă”, piesă pe care urma să o lanseze alături de Culiță Sterp). Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi. Nu suntem niciunul doar un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri. Eu, personal, nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unor oameni cu mii de cuțite în suflet. Fiecare are drumul lui acum! Fiecare are o carieră și fiecare  are succesul lui!”, a explicat Carmen.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro