Culiță Sterp e plin de bani. Cât a câștigat artistul înainte de Survivor România 2021

Culiță Sterp e plin de bani. Cât a câștigat artistul înainte de Survivor România 2021
Cati bani a facut Culita Sterp inainte de Survivor Romania

Știai că artistul Culiță Sterp e plin de bani? Faimosul de la Survivor România a declarat, în nenumărate rânduri, că nu a venit să participe la competiția din Republica Dominicană pentru marele premiu de 250.000 de lei, ci pentru experiență. Cât a câștigat artistul înainte de Survivor România 2021 și care sunt principalele sale surse de venituri. 

Cât a câștigat Culiță Sterp înainte de Survivor România 2021

Viața de artist are beneficiile ei. Culiță Sterp se poate lăuda cu o situație financiară de invidiat, chiar și în vreme de pandemie. Artistul constănțean spune că nu a venit să participe la Survivor România pentru a câștiga marele premiu, ci pentru experiența pe care această competiție i-o oferă.

Cântărețul o duce foarte bine pe plan financiar, întrucât este patronul firmei pe care a deținut-o împreună cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. După pronunțarea divorțului, acum un an de zile, societatea comercială „Culiță și Carmen SRL” a devenit „Culiță Sterp SRL”, după ce firma a rămas sub administrarea artistului.

Conform celor de la Wowbiz, firma respectivă are sediul fizic în Tuștea, județul Hunedoarea și se ocupă cu prestarea de activități artistice. În 2019, firma „Culiță Sterp SRL” avea o cifră de afaceri în valoare de 100.000 de lei și se bucura de un profit de 66.000 de lei.

De la ce a pornit scandalul dintre Jador și Culiță Sterp

Firma din Hunedoara nu este singura sursă de venit pe care o are Culiță Sterp. Celebrul cântăreț face bani frumoși din Youtube, mai exact sume care ajung la zeci de mii de euro pe lună. Nici părinții artistului nu duc grija zilei de mâine. Aceștia se descurcă, din punct de vedere economic, datorită produselor lactate pe care le fabrică și le vând, Culiță și părinții lui deținând o stână în localitatea sa natală.

Internauții au crezut că scandalul care a dintre Jador și Culiță Sterp, cei mai celebri din echipa Faimoșilor, a pornit de la bani. Adevărul este cu totul și cu totul altul. Deși au plecat din România ca fiind cei mai buni prieteni, iată că situația s-a schimbat în cadrul competiției Survivor România.

Culiță Sterp i-a reproșat lui Jador felul în care acesta se comportă cu colegii săi de echipă, în timp ce manelistul i-a spus prietenului său că acuzele de acest fel îi strică imaginea. Dar asta nu este tot. Se pare că iubita însărcinată a lui Culiță Sterp a primit mesaje de amenințare din partea fanilor lui Jador.

„Ce e trist și trebuie să o spun e că dați cu atâta hate și în el și în alți concurenți, dar aș vrea să vă văd pe voi în locul lui, cum ați reacționa sau cum v-ați descurca pe un traseu. Că mulți nu ați jucat un sport de echipă niciodată, dar e foarte confortabil să luați telefonul în mână și să scrieți de pe canapea”, a precizat Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, într-un InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI