14 apr. 2021 | 17:39

Ce i-a spus Cătălin Moroșanu lui Sergiu, tăticul-călăreț din Iași, înainte de a pleca la Survivor 2021. S-a aflat acum EXCLUSIV

Monden
Ce i-a spus Cătălin Moroșanu lui Sergiu, tăticul-călăreț din Iași, înainte de a pleca la Survivor 2021. S-a aflat acum EXCLUSIV

Georgiana Moroşanu, soţia celebrului luptător Cătălin Moroşanu, concurent la ”Survivor” (Kanal D),  este dezamăgită de Sergiu, bărbatul pe care l-au ajutat să se mute în casă nouă.

Ce i-a spus Cătălin Moroșanu lui Sergiu, tăticul-călăreț din Iași, înainte de a pleca la Survivor 2021

„Asta e o poveste mai veche, ce ne-a lăsat un gust amar în gură. Vom continua să ajutăm lumea şi, pe viitor, pentru nu putem generaliza sau bate în retragere din cauza unei situaţii nedorite şi pe care nu am putut-o controla”, ne-a spus Georgiana, în interviul pentru impact.ro, despre Sergiu Ion Ciobotaru, care ar fi înstrăinat casa, fără acordul lui Cătălin.

Divergenţele dintre luptătorul de K1, Cătălin Moroşanu, şi Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul care impresionase anul trecut o țară întreagă, după ce a ajuns călare la spitalul unde se afla soția lui, în plină pandemie de Covid-19, sunt mai vechi.

Ele datează de la finele anului trecut, cu ceva timp înainte ca Moroşanu să să facă parte din distribuţia emisiunii-concurs “Survivor”, filmată de Kanal D, în Republica Dominicană. Soţia lui Cătălin Moroşanu ne-a oferit detalii despre toată această situație tensionată:

“Povestea asta, pe care presa o descoperă acum, e ceva mai veche. Noi nu am dorit să facem tam-tam pe marginea ei. Nu cunosc toate detaliile poveştii, dar ştiu că Sergiu a venit la soţul meu şi i-a comunicat că acea casă, pe care o primise ca donaţie, ar fi, după el, prea departe de casa natală.

A încercat să obţină permisiunea de a o vinde şi, cum Cătălin a refuzat categoric această variantă, el a apelat la actuala situaţie. Sigur că toată această poveste ne-a lăsat un gust amar!”, ni s-a mai confesat, pentru impact.ro, Georgiana Moroşanu, medic stomatolog de profesie.

”Cătălin a încercat să-i găsească un serviciu, dar Sergiu nu i-a mai răspuns la telefon”.

Georgiana Moroșanu mai susține că avusese “o strângere de inimă”, încă de la sfârşitul toamnei trecute, când a dorit să-i convingă pe cei doi tineri să se implice mai mult în educaţia copiilor din familia lui Sergiu Ion Ciobotariu:

“Am încercat şi eu şi Cătălin să-i convingem pe părinţi să aibă grijă de educaţia celor trei copii din familie. I-am sfătuit să-i dea la şcoală, să aibă grijă de viitorul lor, în acest fel, dar ne-am ciocnit de o anume răceală din partea lor. Cătălin a încercat apoi să-i găsească un serviciu lui Sergiu și l-a anunţat data la care urma să se prezinte la efectuarea analizelor medicale necesare.

Nu a mai răspuns apelurilor noastre, ba, mai mult, și-a închis telefonul. Angajarea lui nu s-a mai produs. Deci, unele semne le-am primit, în povestea asta, care nu s-a terminat aşa cum ne-am închipuit noi că se va încheia.

Asta nu înseamnă că nu vom mai face asemenea gesturi, dacă vom simţi nevoia! Nu putem generaliza sau bate în retragere din cauza unei situaţii nedorite şi pe care nu am putut-o controla. Doar că data viitoare vom fi mult mai atenţi!”.

”Cătălin i-a dat 2.000 de lei, înainte de a organiza acţiunea caritabilă de strângere de fonduri pentru a-i cumpăra o casă lui Sergiu”

Pe de altă parte, Georgiana Moroşanu spune că tânărul Sergiu şi soţia sa nu pot vinde casa mai devreme de cinci ani, fiindcă au semnat un act în acest sens.

“Sper să fi fost oameni deştepţi măcar şi să se fi asigurat în relaţia cu cei cărora le-au dat pe mână casă că vor primi ceva bani, atât lunar, cât şi la finele celor cinci ani când cred că vor vinde casa, după ce va fi expirat termenul în care nu au voie să vândă”, adaugă ea.

Georgiana Moroşanu spune că soţul ei a fost foarte impresionat de situaţia tânărului Sergiu şi a familiei sale, atunci când presa a semnalat în primăvara trecută că a venit călare la maternitatea din Iaşi, din lipsă de alte mijloace, pentru a vedea cum se simt soţia sa şi bebelușul.

“Îmi amintesc că a luat repede legătura cu tânăra familie şi că le-a oferit într-o primă fază mâncare şi ceva obiecte de care aveau neapărată nevoie pentru a depăşi situaţia aparte pe care o aveau. Cred că vreo 2.000 de lei a cheltuit lejer în acea primă perioadă, înainte de a-i veni ideea de a organiza acţiunea caritabilă de strângere de bani la finele căreia le-a cumpărat o casă lângă Iaşi”, a mai precizat ea.

”Cătălin Moroşanu a strâns 37.000 de euro pentru Sergiu”

Cătălin Moroşanu a organizat, anul trecut, o acţiune caritabilă specială pentru Sergiu Ioan Ciobotariu şi familia sa, care nu aveau la acel moment, un acoperiş deasupra capului, în urma căreia a strâns 37.000 de euro, cu care le-a cumpărat acestora o casă la Miroslava, lângă Iaşi.

Ulterior, după achiziţia casei, Moroşanu le-a dat acestora şi diferenţa de bani rămasă, vreo 20.000 de lei, ca să-i folosească în “achitarea primelor facturi până vor fi reuşit să-şi găsească un loc stabil de muncă”.

În lunile următoare, însă, Sergiu Ioan Ciobotariu a preferat să abandoneze soluţia propusă de Cătălin Moroşanu, iar în prezent în casa cu pricina, potrivit vecinilor, locuiesc “nişte interlopi”, cu chirie.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro