19 iun. 2021 | 16:31

Ce i-a făcut iubitul grec Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta s-a despărțit de el, imediat

Monden
Ce i-a făcut iubitul grec Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta s-a despărțit de el, imediat
Ce i-a făcut iubitul grec Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu este iar o femeie singură. În plin scandal cu Silviu Prigoană, fostul soț, pentru custodia copiilor, ea a anunțat că s-a despărțit și de iubitul grec, Nikos Papadopoulos.

Ce i-a făcut iubitul grec Adrianei Bahmuțeanu

„După atâția ani te plictisești de ciorba de acasă și vrei o prăjitură”, a spus vedeta. Cei doi s-au despărțit, deși se cunoșteau de trei ani și mulți se întrebau când vor ajunge la altar. Însă în loc de nuntă, ea a anunțat despărțirea,

“Am hotărât să luăm o pauză. Deocamdată am decis să punem punct. Am rămas în relații bune, mai vorbim, dar doar atât. Nu a mers mai mult. În momentul când nu-ți convin niște lucruri, e mai bine să le spui. Eu nu cred în ciorba reîncălzită! E necesar măcar o dată pe an să vorbești cu partenerul, să vezi dacă mergi mai departe”, a spus ea, la Antena Stars.

A înșelat-o grecul Nikos?

Adriana Bahmuțeanu nu a spus însă și motivul despărțirii, dar a recunoscut că nu suportă să fie înșelată de partenerul său:

Vedeta nu a divulgat care ar fi motivul separării, în schimb a recunoscut că nu suportă să fie înșelată de partenerul ei.

„Mie îmi plac relațiile monogame. Sunt femei care tolerează să fie înșelate, eu nu suport așa ceva. Dar nu infidelitatea duce la divorț. După atâția ani te plictisești de ciorba de acasă și vrei o prăjitură. Relația noastră fiind una la distanță, nici nu s-a consumat. S-a consumat însă acum în pandemie. În momentul când am văzut că nu s-a îndeplinit ce am discutat, am zis: ”pa, la revedere!””, a mai spus Bahmu.

Dar după despărțirea de grec, Adriana a spus că nu duce lipsă de admiratori și că are cu cine se consola la nevoie.

“Am și acum câțiva foști cu care mai comunic, mă mai caută din când în când. Ne mai întâlnim la nevoie”, a mai spus Bahmu.

Nikos Papadopoulos, de opt ani în România

De menționat este că Nikos Papadopoulos locuiește de opt ani în România, iar de trei ani, vedeta îi manageria concertele din țară.

 ”Ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun”, spunea Bahmuțeanu cu ceva timp în urmă, pentru Click!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro