Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu că pune în pericol sănătatea copiilor: „Nu îi lasă să poarte mască”

Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu că pune în pericol sănătatea copiilor: „Nu îi lasă să poarte mască”
Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu că pune în pericol sănătatea copiilor nelăsându-i să poarte mască

Războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și fostul soț, Silviu Prigoană, se poartă și astăzi. Deși păreau că au ajuns la un numitor comun când vine vorba despre copii, pandemia a schimbat regulile de trai, iar cei doi părinți nu sunt pe aceeași lungime de undă în ceea ce le privește. Afaceristul o acuză acum pe vedeta TV că nu îi lasă pe micuți să poarte mască. Cei doi poartă discuții doar în scris.

Silviu Prigoană, noi săgeți către Adriana Bahmuțeanu. Pune în pericol sănătatea copiilor, acuză afaceristul

Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia celor doi băieți pe care îi are cu Prigoană, Eduard și Maximus, în aprilie 2019. Băieții locuiesc în prezent la tatăl lor, iar vedeta TV îi poate vedea două weekenduri pe lună. Mai nou, omul de afaceri acuză că Adriana Bahmuțeanu pune în pericol sănătatea copiilor. Atunci când aceștia merg la mama lor, nu poartă mască fiindcă ea nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități împotriva răspândirii noului virus.

„Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii.

Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”, a spus Silviu Prigoană în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Discută doar în scris

„Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența lor sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem”, a mai dezvăluit acesta.

În această perioadă, Silviu Prigoană și-a luat toate măsurile de siguranță. Toți oaspeții care i-au trecut pragul casei au fost testați la intrare, iar afaceristul și-a făcut de curând și vaccinul anti-COVID-19.

„M-am vaccinat și eu, și tata. Tata m-a tocat o săptămânâ la cap să mă vaccinez și am cedat. Am făcut și rapelul. Culmea că nu am avut nici un fel de simptome nici unul, ori suntem bolovani, ori ne-au vaccinat ăștia cu apă sfințită. Acum vreau să mergem la Înviere”, a mai spus el în emisiunea lui Cristi Brancu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI