Minodora și Bianca Rus, la cuțite. De la ce a pornit scandalul: ”Nu poate să cânte nimic, se strofoacă”

Minodora și Bianca Rus, la cuțite. De la ce a pornit scandalul: ”Nu poate să cânte nimic, se strofoacă”
Minodora si Bianca Rus la cutite De la ce a pornit scandalul

Minodora a vorbit sincer despre câteva artiste de la noi care, după părerea ei, nu au deloc voce. Celebra artistă a nominalizat-o și pe Bianca Rus.

Minodora și Bianca Rus, la cuțite. De la ce a pornit totul

Invitată în emisiunea Teo Show, Minodora a dat cărțile pe față, asta după ce Bianca Rus a spus despre ea că nu știe să se îmbrace. La rândul ei, Minodora i-a transmis că nu are deloc voce

 „Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi.

Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta. Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele.

O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”, a spus Minodora în direct.

Minodora, despre Bianca Rus: „Se strofoacă”

Cu toate acestea, Minodora a spus că este de părere că pentru toți artiștii este loc pe scena din România. Artista a mai spus despre fosta concurentă Bravo, ai Stil! că se chinuie de multă vreme să cânte, însă nu îi reușește.

 „Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun, și mă pricep să cânt, pentru că am studiat, și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce.

Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora.

Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”, a mai spus Minodora.

Top trei cântăreți din România care nu au deloc voce, în opinia Minodorei

În opinia ei, Bianca Rus, Roxana Nemeș și Laurette nu sunt deloc talentate la cântat, a spus ea făcând un top al cântăreților netalentați din țară.

„Bianca Rus se chinuie, mai este Roxana Nemeș, care nu cântă, e superbă, e frumoasă, dar are o charismă, o dulceață, dar nu e gâtul ce trebuie.

Și mai este Laurette, Adriana Bahmuțeanu care a început să cânte… Și Laurette a încercat să cânte, dar nu e cântăreață”, a declarat Minodora în emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI