Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou împreună. Nu e cale de întoarcere VIDEO

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou împreună. Nu e cale de întoarcere VIDEO
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, din nou împreună

Fanii fostului cuplu format din Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost extrem de surprinși de noua decizie. Aceștia îi vor vedea din nou împreună. Ce s-a întâmplat cu ei? Sunt nevoiți să împartă din nou aceeași cameră. Divorțul dintre foștii soți a fost unul din cele mai scandaloase din lumea mondenă de la noi.

Ce se întâmplă în relația dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană?

Surpriză de proporții după una din cele mai controversate cupluri de la noi. În lumea mondenă actuală Bianca Drăgușanu și amorezii săi sunt în aceeași situație care deja li se pare obișnuită românilor care își amintesc de lanțul de scandaluri dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Cei doi s-au văzut doar la tribunal în ultimii ani, dar iată că lucrurile s-au schimbat acum și au reușit să șocheze pe toată lumea.

Fosta vedetă de televiziune a cerut normalizarea programului de vizitare pentru cei mici, astfel foștii parteneri vor fi nevoiți de acum încolo să împartă aceeași încăpere de cel puțin două ori pe an – de zilele de naștere ale copiilor pe care îi au împreună, conform deciziei finale a Tribunalului București. Eduard și Maximus locuiesc din anul 2018 cu tatăl lor, iar Bahmu s-a plâns că nu îi vede suficient de des.

Ce a decis instanța?

”Zilele de naștere și onomasticile vor fi petrecute împreună cu ambii părinți, la locuința în care se află minorii în ziua respectivă, conform programului de legături personale, cu înștiințarea reciprocă a părinților referitor la activitățile ce se vor desfășura la locuința respectivă ori în altă locație stabilită de comun acord de către ambii părinți”
Decizia instanței

Amintim că fostul cuplu a fost într-un conflict deschis în ultimii 8 ani și au evitat să se afle în aceeași cameră și să se mai privească în ochi, cu excepția sălii de tribunal pe care au colindat-o mult și bine. Judecătorii au decis ca cei mici să fie prezenți și la zilele onomastice ale părinților, în intervalul orar dintre 10:00 și 18:00. Mai mult decât atât, băieții au la dispoziție trei săptămâni consecutive în care să stea alături de mama lor în vacanța de vară.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu și-au găsit în cele din urmă liniștea în ceea ce privește sectorul amoros greu încercat în timpul în care au fost împreună. Aceștia sunt în relații stabile, iar fanii brunetei abia așteaptă să o revadă în postura de mirească. Cu toate astea, se pare că femeia nu se grăbește de această dată și ia lucrurile încet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI