Ce facultate face fiul Ralucăi Bădulescu, de fapt. A luat note bune la BAC 2022

Ce facultate face fiul Ralucăi Bădulescu, de fapt. A luat note bune la BAC 2022
Ce facultate face fiul Ralucăi Bădulescu, de fapt.

Ce facultate face fiul Ralucăi Bădulescu. Vedeta Kanal D este o mamă tare mândră, după ce Alex, fiul ei, a reușit la examenul de Bacalaureat, dar și la facultate. El a decis să urmeze o universitate de prestigiu din România, fapt care o mulțumește nespus pe Raluca Bădulescu. Iată ce a declarat jurata „Bravo, ai stil”.

Ce facultate face fiul Ralucăi Bădulescu, de fapt

Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil”, este o mamă împlinită. Fiul său, în vârstă de 19 ani, a reușit să ia note bune la examenul de Bacalaureat, astfel că reușește să intre la o facultate pe care și-o dorește.

Raluca Bădulescu a comentat, de altfel, și subiectele care i-au picat fiului ei la examen și susține că pe cele la matematică nu ar fi reușit nici ea să le rezolve.

Raluca Bădulescu a mărturisit cu mândrie că fiu ei a decis să urmeze cursurile de la Academia de Studii Economice din București, iar media obținută la Bacalaureat 2022 îl va ajuta în acest sens.

„Copilul…îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE. E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident”, a spus Raluca Bădulescu pentru Wowbiz. 

Raluca Bădulescu, despre subiectele la BAC 2022

Raluca Bădulescu a spus că subiectele de la BAC 2022 i s-au părut dificile, în special la proba de Matematică. Vedeta a precizat că, în schimb, pe cele de la Limba și Literatura Română ar fi reușit să le rezolve și ea.

„Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată. La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire.

Trebuie să îmi dai un calculator, iar dacă e vorba de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere”, a adăugat Raluca Bădulescu.

Alex este fiul Ralucăi Bădulescu și al modelului Vali Pungă.

„Alex este un copil fantastic. Absolut niciodată nu a creat niciun fel de problemă, și nu doar îl laud, ci e purul adevăr, confirmat de atât de multă lume.

Are un anturaj minunat, stabil, aceeași prieteni de foarte mulți ani, cu care merge în vacante, se vizitează reciproc”, spunea Raluca Bădulescu într-un interviu pentru revista VIVA!.

„El este soarele întregii familii, este singurul copil din familia noastră, așa că noi, cu toții, gravităm în jurul lui. Noi încercăm să fim prietenii lui mai mult decât părinți; relaționăm cu el din postura de prieteni, ne înțelegem foarte bine, ne străduim să ținem pasul cu el. Asta este esența, noi să ținem pasul cu el, noi să ne adaptam dorințelor”, a mai declarat ea.