Raluca Bădulescu divorțează de soțul ei. Ce probleme au vedetele. Primele declarații

Raluca Bădulescu divorțează de soțul ei. Ce probleme au vedetele. Primele declarații
Raluca Badulescu divorteaza de sotul ei, Florin

Veste bombă în showbizul românesc. Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează, după 13 ani de căsnicie. Vedeta a vorbit exclusiv pentru Wowbiz despre cauzele separării dintre ea și fostul ei partener de viață. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează

Fanii Ralucăi Bădulescu sunt în stare de șoc, după ce vedeta de la Kanal D a mărturisit că divorțează de Florin Stamin, bărbatul care i-a fost soț pentru mai bine de 13 ani de zile.

Jurata de la Bravo, ai stil! a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Wowbiz, privind motivele pentru care s-a separat de partenerul ei de viață. Blondina va deveni, în curând, o femeie liberă, după ce se va finaliza divorțul dintre ea și fostul ei soț.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a spus Raluca Bădulescu pentru sursa citată.

Știre în curs de actualizare…

Urmăriți Playtech.ro și pe