Raluca Bădulescu rupe tăcerea despre despărțirea de soțul ei. Ce s-a întâmplat VIDEO

Raluca Bădulescu rupe tăcerea despre despărțirea de soțul ei. Ce s-a întâmplat VIDEO
Raluca Badulescu, noi declaratii despre divort

Celebra Raluca Bădulescu a șocat lumea mondenă cu vestea că divorțează. Vedeta și soțul ei, Florin Stamin, au decis să meargă pe drumuri separate, după 13 ani de mariaj. Vedeta Kanal D a dezvăluit că separarea are loc de comun acord, în termeni amicali. Și-au spus „Adio”, dar cei doi rămân prieteni. După ce s-a mai liniștit, jurata de la „Bravo, ai stil” a făcut noi dezvăluiri despre separare.

Raluca Bădulescu dă cărțile pe față despre divorțul de Florin Stamin

Recent, Raluca Bădulescu a oferit showbizului românesc o veste șoc. Personalitatea TV, discretă din fire când vine vorba de viața personală, a anunțat despărțirea de Florin Stamin. După o căsnicie de 13 ani, cuplul a considerat că este mai bine să meargă pe căi diferite. Acum că liniștea s-a așternut peste acest subiect, vedeta a rupt tăcerea despre divorț.

În emisiunea „Fiță cu Adiță”, criticul de modă a vorbit deschis despre decizia divulgată anterior. Mărturisirile sale au fost ținute departe de ochii curioșilor până acum. Pe tot parcursul interviului, Raluca Bădulescu a vorbit la superlativ despre Florin, având lacrimi în ochi.

Dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Deși sunt separați acum, bărbatul rămâne marea ei iubire, susține jurata de la Kanal D. Mai mult decât atât, vedeta a dat de înțeles că decizia separării ar putea să fie temporară. Timpul va decide asta.

„Am (n.r. – lacrimi în ochi), dar știu că este lângă mine. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că, momentan, ne-am separat, dar vedem ce o mai fi. Oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin. Îl ador. E o viață de om, sunt atâția ani”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Vestea a șocat pe toți cunoscuții

Decizia despărțirii de soțul ei nu a fost luată peste noapte. Creatoarea de modă a analizat foarte bine relația de cuplu, iar cea mai bună soluție a fost separarea. Potrivit vedetei, după mai bine de un deceniu trăit împreună, îi rămân acum amintirile în doi, reușitele de cuplu, bucuriile, dar și necazurile pe care le-au învins împreună.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a fost mesajul prin care jurata de la „Bravo, ai stil” a anunțat că divorțează.

Jurnaliștii de la Bzi.ro susțin că Florin Stamin ar fi fost protagonistul unui episod de infidelitate. Soțul Ralucăi Bădulescu ar fi „călcat strâmb” cu o domnișoară fostă stewardesă pe nume Diana.

Urmăriți Playtech.ro și pe