Câte kilograme are Raluca Bădulescu la 47 de ani. Secretul siluetei de invidiat (exclusiv)

Câte kilograme are Raluca Bădulescu la 47 de ani. Secretul siluetei de invidiat (exclusiv)
Câte kilograme are Raluca Bădulescu la 47 de ani

Câte kilograme are Raluca Bădulescu la 47 de ani. Care este secretul siluetei sale de invidiat. Vedeta anunța recent că divorțează de soțul ei, Florin, după o căsnicie de 13 ani. Are un fiu care va împlini 20 de ani, din relația cu Vali Pungă. Vedeta Kanal D a povestit ce mănâncă, dar și faptul că nu știe să gătească.

Câte kilograme are Raluca Bădulescu la 47 de ani

Raluca Bădulescu are 47 de ani. La vârsta sa, vedeta de la Kanal D cântărește 47 de kilograme. De ce? Aceasta spune că nu prea mănâncă. Și nici nu gătește, dat fiind faptul că obișnuiește să-și țină hainele și la bucătărie. De altfel, întreaga sa locuință este un imens dressing.

„Dresingul e și în bucătărie, deja, și acolo am haine. Locuiesc practic într-un dressing. Nu gătesc, așa că…Mănânc pe unde apuc. Mă feresc să mănânc, dar nici nu știu să gătesc. De aceea am slăbit…

Nu există mese, am ajuns la 47 de kilograme. Ciupesc de ici, de colo, unde prind o bucată de pâine, am mâncat-o, unde prind o bucată de ciocolată, am mâncat-o. Mănânc dulciuri multe, ele sunt pasiunea mea„, a spus Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Aceasta spune că nu are carențe de vitamine în organism, iar asta pentru că este „sub stricta supraveghere a medicului. Săptămânal îmi fac un coktail de vitamne, B-ul, C-ul”, a mai spus vedeta.

Raluca Bădulescu, despre „damblalele” sale

Jurata de la „Bravo, ai stil” spune că își menține silueta încercând pe cât posibil să se abțină pe cât posibil, însă îi este și ușor. Vedeta are și un sfat și pentru cei care vor să slăbească.

„Să arate ca ele, să nu se ia după nimeni. Toți suntem unici, în felul nostru. Niciodată nu am invidiat pe nimeni, nu am dorit să fiu ca nimeni, deși urmăresc și idolatrizez multe vedete feminine, îmi place să-mi păstrez pesonalitatea mea. Să fie ele, asumate, și să se iubească pe ele. Când vrei să slăbești, nu mănânci. „Viața-i greu/ Și mi-e foame mereu… Am făcut și o poezie”, a mai spus vedeta.

Raluca Bădulescu este mare admiratoare de haine și de bijuterii.

„Îmi plac foarte mult accesoriile, bijuteriile, mi se pare că pot completa orice ținută perfect. Indiferent dacă port un simplu t-shirt, sau o pereche de jeanși, cu bijuteriile poți schimba totul. Mi-au plăcut dintotdeauana. Mai colecționez pantofi, sandale și cizme, preferatele mele, dar și jachetele de piele. Orice apare, de la toate brandurile, eu trebuie să le achiziționez. Astea sunt damblalele mele”, a spus Raluca Bădulescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe