Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, când Gabriela Cristea pleacă de acasă: ”Nu mă lasă niciodată”

Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, când Gabriela Cristea pleacă de acasă: ”Nu mă lasă niciodată”
Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, când Gabriela Cristea pleacă de acasă

Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, atunci când soția sa, Gabriela Cristea, pleacă de acasă. Pentru că prezentatoarea are emisiune în fiecare seară la Antena Stars, fetițele rămân în grija sa.

Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, când Gabriela Cristea pleacă de acasă

Tavi Clonda este un tată responsabil. El își ia de fiecare dată rolul de tată în serios, iar el petrece mult timp cu fiicele sale, Victoria și Iris, bucurându-se de clipele petrecute împreună și având cât mai multe activități.

Cum Gabriela Cristea petrece mult timp la filmări, Tavi Clonda stă cu fiicele sale cât timp soția sa lipsește de acasă. Artistul pregătește de fiecare dată cina pentru fiicele sale, atunci când Gabriela Cristea se află la filmările de la Antena Stars.

”Gabriela are în fiecare seară emisunea pe Antena Stars și atunci eu de fiecare dată de la cinci jumate, șase când le iau de la grădiniță și până la zece, când ajunge Gabriela, ele sunt deja în pat. În fiecare zi le fac de mâncare, de fapt, Gabriela gătește și eu termin găteala sau o încălzesc pentru că nu mă lasă niciodată fără să le dau ceva de mâncare fetelor”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Tavi Clonda cântă cu fiica sa

Tavi Clonda a fost recent în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. El a vorbit despre ceea ce face în prezent, dar și despre recuperarea de după infectarea cu coronavirus.

”Mă recuperez după covid. Am fost bine, am avut o stare dubioasă, dar toată familia e bine. A fost greuț anul asta, e greu pentru artiști și usor demotivant. Ultimul vibe bun este ca am început să cant cu fata mea, Victoria, are 4 ani. Si Iris o să cante. Anul 2022 să fie pentru noi foarte bun”, a declarat Tavi Clonda, prezent azi, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Despre cum au trecut prin boală, dar și prin izolare vorbea, recent, și Gabriela Cristea, la emisiunea de la Antena Stars.

„Suntem toți bine, Tavi e un pic întors pe dos, el e un cumva decalat cu două zile față de mine. Datorită vaccinului suntem în faza de gripă și atât. Fetele nu au avut nimic, cred că au și gust și miros. Suntem ok, eu am fost foarte rău cu gâtul. Eu oricum am probleme cu laringita. Așa oboseală nu am trăit în viața mea.”, spunea  Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată pe Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI