Bucurie mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda! Anunț surpriză despre fiicele cuplului

Bucurie mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda! Anunț surpriză despre fiicele cuplului
Bucurie mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda!

După ce au trecut prin clipe mai puțin plăcute, fiind diagnisticați cu covid, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele, Victtoria și Iris, sunt bine acum. Tavi Clonda a venit azi la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a vorbit despre starea de sănătatea a sa și a familiei, dar a dat și  o veste extraordinară despre fiicele lui.

Bucurie mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Tavi Clonda a spus că în această perioadă încă se recuperează după infecția cu covid 19. Din fericire, toată familia a trecut cu bine peste acest hop, iar artistul are acum un vibe bun.

Vibe-ul cel bun vine tot din familie, iar asta pentru că fiicele lui se pare că îi calcă pe urme. Artistul a spus că a început să cânte cu fiica sa cea mare, Victoria, care are patru ani. Dar, se pare că și Iris, fiica cea mică, îi moștenește talentul tatălui, iar artistul a mărturisit în direct la Neatza cu Răzvan și Dani că va cânta și cu fiica sa cea mică.

”Mă recuperez după covid. Am fost bine, am avut o stare dubioasă, dar toată familia e bine. A fost greuț anul asta, e greu pentru artiști și usor demotivant. Ultimul vibe bun este ca am început să cant cu fata mea, Victoria, are 4 ani. Si Iris o să cante. Anul 2022 să fie pentru noi foarte bun”, a declarat Tavi Clonda, prezent azi, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce spunea Gabriela Cristea despre boală

Despre cum au trecut prin boală, dar și prin izolare vorbea, recent, și Gabriela Cristea, la emisiunea de la Antena Stars.

„Suntem toți bine, Tavi e un pic întors pe dos, el e un cumva decalat cu două zile față de mine. Datorită vaccinului suntem în faza de gripă și atât. Fetele nu au avut nimic, cred că au și gust și miros. Suntem ok, eu am fost foarte rău cu gâtul. Eu oricum am probleme cu laringita. Așa oboseală nu am trăit în viața mea.”, spunea  Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată pe Antena Stars.

Tot Gabriela Cristea mărturisea că vecinii i-au ajutat mult cât au stat în izolare.

„Oricum suntem ajutați foarte mult de vecini, ceea ce mi se pare extraordinar. Noi i-am anunțat pe toți, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva, să știe oamenii de noi. Avem o stradă foarte drăguță, oamenii sunt ok.”, mai spunea recent vedeta.