Ce face Roxana Ciuhulescu în fiecare seară, chiar înainte să adoarmă. Mereu procedează la fel

Ce face Roxana Ciuhulescu în fiecare seară, chiar înainte să adoarmă. Mereu procedează la fel
Vedeta arată extrem de bine la cei aproape 43 de ani

Roxana Ciuhulescu este cunoscută ca fiind femeia cu cele mai lungi picioare din România. Vedeta a arătat mereu bine, iar acum a spus care este secretul ei.

Roxana Ciuhulescu, secretul siluetei perfecte

Deși a trecut de prima tinerețe, Roxana Ciuhulescu nu pare să îmbătrânească, ci dimpotrivă. Vedeta arată mai bine ca niciodată la cei aproape 43 de ani ai săi.

Ea a vorbit despre dieta ei zilnică, dar și micul secret pe care îl aplică în fiecare dimineață.

“În primul rând, am norocul de un metabolism foarte bun, de la mama natură. În al doilea rând, am făcut sport de performanță și cred că asta mi-a ajutat/educat organismul.

Nu am fost niciodată o gurmandă și rar am scăpat nestăvilită în mâncare, cu excepția perioadelor când am fost însărcinată. Fac sport, atât cât mai îmi permite timpul, dar fac cu drag și intens”, a spus ea.

Ce face în fiecare seară și dimineață

Cât despre ritualul ei zilnic, vedeta spune că bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un pahar mare de apă caldă cu lămâie. În plus, seara bea ceai detoxifiant. 

„Dimineața, când mă trezesc și după ce mă spăl, beau un pahar mare de apă caldă cu lămâie, pe stomacul gol. Asta mă ajută să-mi detoxific organismul și să am un tranzit bun.

La jumătate de oră distanță, mănânc cereale cu lapte. În timpul zilei, beau multă apă plată, iar seara, înainte de culcare, beau ceai detoxifiant. Din meniul meu zilnic nu lipsesc legumele și carnea. În anotimpul rece mănânc supă, zilnic! Nu sunt foarte prietenoasă cu fructele însă, mărul, nu-mi lipsește în nicio zi!

Ce să zic, mănânc puțin și des, niciodată exagerat și, da, mi se întâmplă și mie să dau târcoale frigiderului, noaptea. Că vorba aceea: d-aia este lumina în frigider, să poți mânca și noaptea! Glumesc, Slava Cerului că am un metabolism bun! Știu femei care se îngrașă și cu apă plată”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Ciao.ro.

Roxana Ciuhulescu, vacanță cu familia

Vedeta a fost plecată în vacanță alături de familie, în Bulgaria. A reușit să se odihnească și să se bronzeze. În plus, copiii s-au distrat pe cinste.

A fost o vacanță extrem de reușită, în care eu personal, în sfârșit, m-am odihnit, bronzat, relaxat, liniștit. Și asta, chiar dacă am fost conectată tot timpul cu munca de la birou și plecarea ministrului Tineretului și Sporturilor la Jocurile Paralimpice din Tokyo”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI