Drama Roxanei Ciuhulescu. Vedeta, la un pas de avort spontan

Drama Roxanei Ciuhulescu. Vedeta, la un pas de avort spontan
Roxana Ciuhulescu a fost la un pas de avort spontan

Roxana Ciuhulescu, aproape de o tragedie. Fosta prezentatoare de televiziune a întâmpinat niște probleme din cauza cărora a fost la un pas de avort spontan. „Atunci am ajuns la spital. M-am speriat foarte tare.”

Roxana Ciuhulescu și-a povestit drama. Vedeta a fost la un pas de avort spontan

Roxana Ciuhulescu a luat viața viața de la zero, în 2017, când era la capătul puterilor după o căsnicie de calvar. Chiar dacă mereu a stăpânit caii putere, a înfruntat viteza și înălțimile, a fost captivă într-un mariaj de care a tras cu dinții, dar care i-a sfâșiat inima. Mai târziu, a ieșit soarele și pe strada ei.

„Nu a fost simplu, dar, dacă nu mai funcționează…Partenerii dacă nu se mai înțeleg, cel mai bine e să meargă pe drumul lui. Poate că povestea mea este ca o telenovelă”, declara vedeta într-un interviu pentru ”Acces Direct”, în 2018.

Aceasta a purtat din nou rochie de mireasă, în octombrie 2018, când s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu și și-a botezat și băiatul pe care îl are cu fostul președinte al Comisiei de Off-Road. Însă, înainte de a atinge acest prag al fericirii, a schimbat multe stări, din cauza unui moment apasător, petrecut într-o vacanță, pe când vedeta era însărcinată.

„M-am speriat, dar după aceea ne-am bucurat de vacanță”

„Mi-am sunat doctorița imediat cum au început să apară probleme. Atunci am ajuns la spital, pentru că acolo nu îți dau nici măcar o aspirină. M-am speriat foarte tare. Dar după aceea ne-am bucurat de vacanță. Am stat 4 săptămâni”, a spus Roxana Ciuhulescu la ”Star Matinal”.

Fosta prezentatoare TV a continuat să-și povestească gândurile, surprinzând cu o declarație: își mai dorește un copil. Chiar dacă dorința este mare, vedeta precizează că nu se simte încă pregătită, așa că familia nu se va mări prea curând.

„Îmi amintesc că atunci când a aflat (n.r copilul) că va avea un frate, a început să plângă. Ne-am și speriat! (…) Poate încă un copil. Deși nu sunt pregătită”, a continuat ea.

A pierdut multe proiecte profesionale

Cât despre viața profesionată, diva cu cele mai lungi picioare din showbizul românesc a dezvăluit că a avut câteva pierderi în ultima vreme, dar nici nu se poate plânge.

„Mi-a picat greu că am pierdut foarte multe proiecte profesionale. Dar nu pot să mă plâng. În perioada de izolare am stat la munte, la casa noastră de la munte”, a povestit vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI