EXCLUSIV Prețul pe care îl plătește Roxana Ciuhulescu, din cauza picioarelor lungi. Nevoită să meargă regulat în străinătate: ”Doar acolo găsesc!”

EXCLUSIV Prețul pe care îl plătește Roxana Ciuhulescu, din cauza picioarelor lungi. Nevoită să meargă regulat în străinătate: ”Doar acolo găsesc!”
Ce pret plateste Roxana Ciuhulescu pentru picioarele lungi

Vedeta cu cele mai lungi picioare, mai exact 1,20 metri și o înălțime de peste 1,90 reușește să se mențină mereu într-o forma de invidiat. Fosta prezentatoare TV a emisiunii “ProMotor”, de la PRO – TV, ne-a dezvăluit care este secretul și cum își menține ea mereu picioarele frumoase.

Are cele mai lungi picioare din România

Roxana Ciuhulescu a reușit să atragă mereu atenția prin prisma înălțimii sale și a pasiunii sale pentru sporturile extreme. Mereu degajată, cu zâmbetul pe bune și o atitudine pozitivă, vedeta Pro TV întoarce capul pe stradă și pentru felul în care arată: cu un corp tras prin inel și picioare lungi de aproape un metru și jumătate. Contactata de reporterii Playtech.ro, Roxana ne-a mărturisit, în exclusivitate, care este secretul picioarelor sale frumoase.

“Fac sport de la vârstă de patru ani. Am făcut sport de când mă stiu, am făcut pauze mici doar atunci când am avut unele probleme medicale, dar lucrurile astea nu depind de mine. Am grija ce mănânc, dar nu este o obsesie acest lucru pentru că dacă fac mișcare, atunci îmi permit să mănânc din toate câte puțin. Nu fac foamea. Masaj fac destul de rar. Îmi îngrijesc pielea cu ulei de măsline. Atunci când am pielea udă mă dau cu ulei de măsline și mă ajută la hidratare. Plus că sunt o norocoasă că am un metabolism foarte bun, am arderile excelente”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu.

Cumpărarea hainelor, o problemă mare

Vedeta ne-a mai mărturisit că s-a confruntat de când se știe cu o problem:  alegerea hainelor. Asta pentru că în magazine nu se găsesc blugi pentru înălțimea picioarelor sale și ,prin urmare, este nevoita mereu să își facă pantalonii doar la comandă sau să îi cumpere atunci când merge în străinătate:

“Îmi cumpăr pantaloni de unde găsesc pe măsură mea. Îmi iau multe perechi de blugi din Amsterdam pentru că sunt acolo niste magazine speciale pentru persoane înalte. Plus că îmi fac multe haine la comanda că alta soluție nu am”, ne-a mai spus Roxana.

Roxana Ciuhulescu, familie frumoasă

Pe lângă faptul că a fost mereu o fire ambițioasă pe plan profesional, Roxana Ciuhulescu nu a uitat cât de importantă este și liniștea sufletească. Așa că acum se bucura de o familie frumoasă, cu doi copii, dar și de un soț ce o iubește necondiționat. Vedeta se află la a doua căsătorie, asta după ce în 2018 și-a unit destinul cu Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti. Totul s-a întâmplat imediat după ce a divorțat de Mihai Ivănescu, cu care are și o fetiță:

“Copiii sunt bine, fata face în continuare scoala online, Cezar merge la grădiniță. Sunt bucuroasă că am doi copii sănătoși și ascultători”, a mai spus vedeta PRO TV, pentru Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI