11 mai 2021 | 18:32

Ce face Mellina după eliminarea de la Survivor România. Cu cine s-a împrietenit cu adevărat

Monden
Ce face Mellina după eliminarea de la Survivor România. Cu cine s-a împrietenit cu adevărat
Ce face Melina de la Survivor dupa eliminarea din competitie

Mellina a părăsit competiția Survivor, iar acum face dezvăluiri despre colegii ei din echipa Războinicilor.

Ce face Mellina după eliminarea de la Survivor România

Ea a vorbit despre părerea pe care o aveau cei din echipa Războinicilor despre nou-veniții în emisiune. Mellina nu este singura concurentă de la Survivor care a făcut dezvăluiri după ce a fost eliminată din concurs.

Ea s-a întâlnit cu Siny, Maria și Vera, iar cu această ocazie, fosta războinică a făcut câteva mărturisiri pe care nmeni nu le știa.

„Noi când vedeam că intră concurenți noi la Survivor România și credeam că o să intrăm la pensie pe insula Războinicilor! Vă iubesc măi, Războinicelor!”, a scris Mellina pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu fostele sale colege.

Mellina, eliminată de la Survivor după câteva luni

Mellina a păstrat legătura cu persoanele cu care s-a înâeles bine de la Survivor. Ea a fost eliminată  după ce colegii ei au nominalizat-o spre eliminare, în urma pierderii jocului de imunitate al săptămânii.

”După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici vreau să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice.

Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumnezeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina, după care și-a îmbrățișat colegii și le-a promis: „Ne vedem în Vamă”.

Cântăreața le-a mulțumit fanilor pentru susținere, din camera de hotel din Republica Dominicană și s-a bucurat enorm de mesajele pe care le-a primit.

”Vreau să mulțumesc din inimă tuturor oamenilor care m-au susținut, n-am știut că sunteți atât de mulți, vă mulțumesc…deci până la infinit și inapoi.

Sper că nu v-am dezamăgit, eu am dat tot ce a fost în mine, am fost așa cum sunt, o femeie cu defecte, plină de defecte și poate câteva calități. N-am știut că sunteți atât de mulți. Vă mulțumesc din inimă, nu am cuvinte, dar vreau doar să vă arăt cum arată pantalonii mei după 3 luni de Survivor. Cam așa ceva.

Vă iubesc din toată inima, chiar și pe voi, cei care nu mă plac. Vă iubesc, hai să mai facem și haz de necaz. Și am revenit la civilizațieeee!”, a declarat Mellina pe Instastory.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro