Surprize mari la Survivor România 2021. Mellina de la Războinici pleacă acasă?

Surprize mari la Survivor România 2021. Mellina de la Războinici pleacă acasă?
Semnul primit de Mellina inainte de eliminarea de la Survivor

Până acum, în echipa Faimoșilor se purtau cele mai multe dispute, dar iată că eliminarea ”verigilor slabe”, așa cum le numeau cu toții, i-au echilibrat atât din punct de vedere social, cât și sportiv, căci pe teren câștigă joc după joc. În celălalt colț, la Războinici, insula dospește în îndoieli și critici. Ediția din seara de 3 aprilie îi va găsi pe albaștrii în tensiune. Mellinei i se vor aduce multe reproșuri după consiliu din partea lui Starlin, iar Sorin i se alătură, fiind de părere că artista trage echipa în jos din cauza comportamentului său.

Surprize la Survivor România 2021, în ediția de sâmbătă, 3 aprilie. Mellinei de la Războinici i se bate drumul spre casă

Lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru Mellina, după eliminarea Mariei Hîngu. Mai mulți colegi din echipa albastră au considerat că plecarea Mariei nu a mișcat-o deloc pe Mellina, lucru care a devoalat multe aspecte despre atitudinea sa. De asemenea, cea mai recentă eliminare i-a întors împotriva sa pe Războinicii care îi erau aliați până acum.

În ediția de sâmbătă, 3 aprilie, Starlin își spune părerea despre Mellina. Sorin i se alătură și mărturisește că tânăra solistă și compozitoare trage în jos echipa cu comportamentul său. De altfel, din acest motiv a decis să o și nominalizeze în consiliul anterior.

Starlin: Noi am votat-o pe Mellina, din punctul meu de vedere, i-am spus-o și ei în față, pentru că este falsă.

Sorin: Se duce din ce în ce mai rău și face foarte multe gesturi deranjante pentru toți.

Starlin: La noi lipsește ceva foarte, foarte important: încrederea.

Pe un butoi de pulbere stau și Faimoșii

În echipa roșie, Jador este criticat după ce a revenit pe traseu. Coechipierii sunt de părere că artistul a luat puncte cu cei mai slabi din echipa adversă. Cântărețul contestă.

Jador: Eu am bătut oameni pe care ei nu i-au bătut ieri și totuși eu sunt ăla slab.

Vineri, 2 aprilie, Faimoșii și Războinicii s-au luptat din nou pentru recompensă, pe un traseu inedit. Supraviețuitorii au fost nevoiți să parcurgă un drum șerpuit, aproape ca un labirint, având la brâu legată o nucă de cocos, cu care trebuiau să spargă diferite obstacole. După multe egalări și o ștafetă, vedetele au ieșit victorioase din această luptă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI