Ce a făcut Mellina la Survivor, de multe ori: ‘Dezbrăcată, vă sfătuiesc și pe voi’

Ce a făcut Mellina la Survivor, de multe ori: ‘Dezbrăcată, vă sfătuiesc și pe voi’
Ce gest controversat făcea Mellina la Survivor România 2021?

Concurenții care au părăsit competiția Suvrivor România 2021 vin cu detalii din ce în ce mai picante despre lucrurile care se petreceau în fiecare tabără. Ce gest controversat făcea Mellina pe când se afla în competiție?

Ce făcea Mellina când era la Survivor?

Concurenții de la Survivor România 2021 sunt filmați continuu, dar nu toate imaginile ajung la telespectatori, astfel că există detalii care sunt știute doar de Războinici, Faimoși și echipa de filmare.

Competiția de la Kanal D reprezintă una din cele mai mari provocări din toate punctele de vedere. Lucrurile deși par simple la început, pe parcurs totul ia o altă întorsătură.

Apare dorul de casă, grijile legate de condițiile de trai, regimul alimentar deloc folositor pentru probele sportive cu care trebuie să dea piept și discuțiile apărute în fiecare tabără.

Mellina a dezvăluit ce făcea de fiecare dată când se afla în competiție și voia să se relaxeze. Unii dintre fani consideră gestul ei ca fiind unul controversat, mai cu seamă că vorbim despre un proiect televizat.

Cu toate astea, artista a susținut că se ferea pe cât posibil și avea grijă la fiecare detaliu înainte să facă asta. Concret, pentru a se elibera de tensiuni și pentru a-și limpezi mintea, cântăreața se depărta de tabăra ei și înota dezbrăcată în mare.

„Nu știu dacă această informație a ieșit pe post, dar deseori obișnuiam să plec departe, departe pe plajă și să înot dezbrăcată în marea Caraibilor și este cea mai tare senzație de libertate. Dacă aveți ocazia vă sfătuiesc să o faceți”, a dezvăluit Mellina pe contul personal de instagram.

Ce a spus după părăsirea competiției?

Artista a fost tristă după ce a auzit anunțul eliminării, dar a recunoscut imediat după ce a ajuns în țară că nu știe cât de mult ar mai fi putut sta în show.

După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici vreau să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice.

Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumnezeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina, după care și-a îmbrățișat colegii și le-a promis: „Ne vedem în Vamă”
Mădălina Dumitru aka Mellina

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI