Ce face acum Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiuni la TV. Nici la radio nu mai merge

Ce face acum Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiuni la TV. Nici la radio nu mai merge

După ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars, Mihai Morar are un nou ”Job”. Acesta nu a mai avut de câteva luni de zile nici un contract cu nici o televiziune. A intrat în concediu de 30 de zile și de la radio.

Ce face Mihai Morar acum, după ce a rămas fără emisiuni la TV.

Mihai Morar este în concediu până în luna septembrie. Nu-l vom mai auzi la matinalul de la Radio Zu alături de Daniel Buzdugan. Aceștia doi și-au luat o vacanță binemeritată, fiind înlocuiți de Flick și Popescu.

Mihai Morar nu mai apare la Antena Stars, nu mai are nici o emisiune la TV, așa că acum are mai mult timp de petrecut cu familia și pentru pasiunile sale. Acesta aleargă în fiecare dimineață, dar acum vrea să-și antreneze mintea și sufletul.

Noul Job al lui Mihai Morar

Din această cauză, Mihai și-a luat un „Job” nou. Va scrie câte o poezie zilnic timp de o lună. ”Poeziar” a numit acest proiect. Iată care este prima poezie și primele cuvinte despre acest nou început:

„Oameni faini, acesta este POEZIAR. Provocarea pe care mi-am dat-o singur în această vacantă. De a scrie zilnic o poezie pentru cel puțin o lună de azi înainte. Intenția mea este de a-mi stabili o nouă rutină în programul zilnic. Asemenea antrenamentelor fizice, cred că și mintea și sufletul au nevoie de antrenament. Z.I.L.N.I.C. Iar cele 30 de zile pe care mi le-am dat la dispoziție, chiar în concediu, sunt antrenamentul de care cred că am nevoie pentru a transformă plăcerea de a scrie poezie în obicei. Poezilnic. 😜

Mihai Morar pe canapea
Ce face acum Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiuni la TV. Nici la radio nu mai merge

Sunt și eu curios unde mă va duce acest experiment. Nu voi avea în fiecare și stare de poezie. Probabil că voi găsi des scuză lipsei de inspirație. Vor fi și versuri mediocre, poate şi maculatură… Dar, indiferent de rezistența pe care o va opune “leneșul” și “dezordonatul” din mine, POEZIAR-ul o să apară zilnic. Obiceiurile, rele sau bune, sunt cele care ne pot distruge sau ne pot făuri. Devenim ceea ce facem în mod repetat, de “obicei”. Bine v-am găsit la POEZIAR. Un obicei poezilnic. Cu 💫❤️, #mihaimorar #poeziar #ziua1″

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI