Cum arată corpul lui Mihai Morar, după șapte săptămâni de antrenamente zilnice

Cum arată corpul lui Mihai Morar, după șapte săptămâni de antrenamente zilnice
Cum arată corpul lui Mihai Morar, după șapte săptămâni de antrenamente zilnice

Sub hashtag-ul ”zilnic”, multe persoane din showzbiz-ul românesc au început să împânzească rețelele de socializare cu filmulețe în timp ce fac sport, arătând, când și când, și rezultatele muncii. Unul dintre susținătorii acestei inițiative este Mihai Morar. Omul de radio a făcut mișcare zilnic, timp de șapte săptămâni, iar recent a arătat roadele muncii sale, a descris eficiența mișcării, a îndrumat către și a încheiat prin a spune că „totul pornește din minte, trece prin trup și merge la suflet”.

Sport, dietă și o vedetă. Mihai Morar, după șapte săptămâni de antrenamente zilnice. Fanii îl blamează

Mihai Morar(38 de ani) a suferit fluctuații de greutate în ultimii ani. Din 2016, însă, a luat decizia de a încerca o dietă, apoi a dat o șansă și sportului. După ce a învățat ce înseamnă un regim echilibrat, mișcare i-a devenit aliat, astfel că azi face sport zilnic: „Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume.

Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă”, spunea Mihai Morar în 2017, după ce dăduse jos cele 15 kilograme nedorite.

„Procesul e succesul”

„Mihai, oprește-te!”. “Ești prea slab!”. “Ești bolnav?”. Am încheiat citatele. Comentariile la poze. Noi suntem poze pentru ceilalți. Poze pe social media. Poze în viața socială. Poze la muncă. Unii, poze și acasă. Ceilalți ne judecă pozele.
Da, poate că sunt prea slab în poze. Dar eu nu trăiesc în acea poză, eu trăiesc în filmul meu.

Da, poate că ai dreptate când spui că sunt bolnav, obosit, dar poate că poza e făcută la 5.00 dimineața, epuizat după o tură de parc în alergare. Dar aia e doar o poză, iar starea mea nu a încăput în ea. Sunt doar recunoscător că pot face asta și bucuros pentru proces. Procesul e succesul.oză, iar starea mea de după alergare nu a încăput în fotografie. Pentru asta, trebuie să îmi developezi tot filmul”, este o parte din mesajul vedetei TV lăsat pe rețelele de socializare. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI