Ce face acum Bianca Drăgușanu în Maldive. Imaginile spun totul și despre Gabi Bădălău

Ce face acum Bianca Drăgușanu în Maldive. Imaginile spun totul și despre Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu, vacanţă de lux în Maldive. Fotografia asta spune tot despre Gabi Bădălău

După ce s-a zvonit că ar avea o relaţie amoroasă, s-a aflat ce face acum Bianca Drăgușanu în Maldive. Imaginile spun totul și despre Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu e în Maldive cu Gabi Bădălău?!

În urmă cu o săptămână, cei doi erau surprinşi plimbându-se împreună într-un mall din Dubai iar zvonurile despre o posibilă relaţie au apărut imediat. Acum, s-a aflat ce face Bianca Drăgușanu în Maldive. Blondina ar fi plecat într-o vacantă exotică împreună cu Gabi Bădălău, scrie Spynews.ro.

Diva s-a fotografiat în ipostaze incendiare în locaţia de lux, iar printre imaginile postate pe contul de Instagram apare şi un buchet uriaş de trandafiri roşii, semn că aceasta este foarte apreciată de fostul soţ al Claudiei Pătrășcanu.

Blondina nu ezită să îşi arate trupul bine lucrat la sală şi poartă numai costume de baie care să îi pună în evidenţă formele. Legat de hotelul în care cei doi s-ar fi cazat, o noapte în resort costă chiar şi 35.000 de euro. Ce mai?! Bianca este mai fericită ca niciodată. Se pare că afacerile îi merg de minune în Dubai, iar vacanţa din Maldive a fost cireaşa de pe tort.

Ce a spus Gabi Bădălău despre Bianca Drăgușanu

Într-o intervenţie telefonică la Pro TV, Gabi Bădălău a dorit să facă nişte precizări legate de zvonurile apărute în presă. Deşi au tot fost văzuţi împreună iar acum au plecat în vacanţă, fiul politicianului Niculae Bădălău a declarat că momentan nu are nimic de spus despre acest subiect.

“În Dubai cred că e jumătate din Bucureşti, nu doar Bianca Drăgușanu. Nici nu ştiu unde stă Bianca. M-am întâlnit cu mai mulţi prieteni. Ne salutăm, aşa cum este normal. Suntem prieteni, ne cunoaştem de ceva timp. Dacă va fi ceva mai mult, voi spune”, a spus Bădălău, în cadrul emisiunii “La Măruţă”.

Un alt detaliu care îi dă pe cei doi de gol este ceasul de lux pe care milionarul îl poartă de obicei. Într-un story de pe Instagram, obiectul a putut fi observat pe mâna Biancăi, aşadar lucrurile par să fie destul de serioase între ei.

Între timp, divorţul lui Gabi Bădălău de Claudia Păstrăşcanu stă pe locul din cauza acuzaţiilor.

“Eu îmi doresc un viitor cât mai bun pentru copiii noştri. Îmi doresc să termine cu circul ăsta, au trecut 2 ani de la despărţire. Eu sunt convins că băieţii au un viitor mai bun lângă mine şi lângă familia mea, de asta lupt în instanţă. Asta nu înseamnă că ea nu e o mamă cum trebuie să fie. Îmi doresc custodie comună. Ea spune numai aberaţii.

Legat de permisul auto, poate să facă o plângere. Nu are nicio relevantă ce zice, dar am permis. Conduc şi totul este în regulă”, a mai spus Gabi Bădălău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI