Informații de ultimă oră despre Bianca Drăgușanu și milionarul român. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Informații de ultimă oră despre Bianca Drăgușanu și milionarul român. Ce cadou a primit vedeta, de fapt
Bianca Drăgușanu a primit un cadou spectaculos de la milionarul Gabi Bădălău

Exclusivitatea momentului. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost prinși împreună, în Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanță de lux în Emirate, la început de an, unde s-au consolat reciproc în urma idilelor nereușite. După ce zilele trecute au petrecut o seară de neuitat într-un restaurant de lux, recent, au fost la o repriză de cumpărături, unde, din imaginile apărute pe Instagramul divei, pare că donjuanul i-ar fi făcut acesteia un cadou de milioane.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din ce în ce mai apropiați. Cadoul oferit de milionar blondinei

Recent, Bianca și Gabi Bădălău au petrecut o seară împreună, într-un restaurant de lux din Dubai. Protagoniștii s-au așezat unul lângă celălalt la masă, iar gesturile de apropiere dintre ei nu au lipsit. La un moment dat, blondina i-a arătat ceva pe telefon bărbatului, care a profitat de moment, s-a apropiat minuțios și i-a oferit un sărut pe obraz.

Atingerile au continuat la masă, cât și pe ringul de dans, acolo unde afaceristul a luat-o pe Bianca de mijloc de mai multe ori. Cu acea ocazie am putut observa ceasul scump purtat de fiul senatorului Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei. Deunăzi, Rolexul a fost observat pe mâna Biancăi, semn că bărbatul își ține în puf partenera de vacanță.

Între timp, în România, divorțul dintre Bădălău și Claudia Pătrășcanu stă în loc

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, femeie cu care are doi copii, a povestit joi, în emisiunea ”La Măruță”, că cei doi au avut o nouă înfățișare de divorț, la care bărbatul a lipsit, dat fiind că, pentru moment, se află departe de România. Cei doi duc un război prin tribunale de un an și patru luni pentru stabilirea custodiei băieților lor. Milionarul are deja dreptul obținut în instanță să-și vadă copiii două weekenduri pe lună, însă dorește să obțină dreptul de a sta cu aceștia două săptămâni în fiecare lună.

„El încă nu este liber, încă suntem căsătoriţi. Nu se mai termina acest proces. Am ajuns să strig durerea mea ca mama pe Facebook. Norocul meu este că sunt un om cunoscut pentru ca în situaţia mea sunt multe mame în România. Îmi doresc ca aceşti copii să rămână lângă mama, aşa cum este normal. El vine în instanţă şi spune că sunt denaturata, că nu am grijă de copii. Eu le doresc doar binele. Azi a fost un proces pentru probe iar el nu s-a prezentat. Instanţa nu îl obliga să facă testul anti-drog. El se învârte în cercuri dubioase, copiii vin acasă şi îmi povestesc lucruri. Nu pot să vorbesc despre asta la TV”, a declarat cântăreața.

„Eu îmi doresc o educație, un viitor bun pentru copiii noștri, îmi doresc să se liniștească și Claudia, pentru că o ține cu circul ei de doi ani. Mergem în instanță, eu voi respecta decizia instanței. Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei și aberațiile ei de pe Facebook”, a spus Gabi Bădălău într-o intervenție la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI