Ce dezvăluiri a făcut Anna Lesko despre tatăl copilului ei. De ce s-au despărțit

Ce dezvăluiri a făcut Anna Lesko despre tatăl copilului ei. De ce s-au despărțit
Cei doi s-au despărțit acum doi ani

Anna Lesko este o femeie singură și superbă. Vedeta orbește rar despre viața ei personală și de la despărțirea de tatăl copilului său s-a ferit să facă declarații.

Ce nu a mers în relația Annei Lesko și tatăl copilului său

Iată că acum cântăreața a vorbit sincer și deschis despre motivele care au dus la ruptura dintre ea și DJ Vinnie.

Au trecut doi ani de la despărțirea dintre cei doi. Dj Vinnie și Anna Lesko s-au despărțit în 2019, după 8 ani de relație. Deși a avut relații cu alți bărbați celebri din showbiz și nu numai, Anna Lesko își crește singură copilul, pe Adam în vârstă de 7 ani.

Anna Lesko vorbește despre povestea de dragoste pe care a avut-o cu Dj Vinnie și spune care au fost lucrurile care nu au mai mers între ei.

Artista a făcut declarații

 “El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a spus Anna, invitată la emisiunea La Cină, pe Digi24.

Acum, vedeta de 42 de ani își crește copilul singură și nu o deranjează. Este o femeie independentă și trăiește exact așa cum și-a dorit. Mai mult, instituția căsătoriei nu înseamnă nimic pentru ea. În afara factorului religios, Anna Lesko nu vede niciun rost în actul de căsătorie dintre un bărbat și o femeie.

„Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani”, a mai spus artista.

Cum a fost prima întâlnire cu Dj Vinnie

În urmă cu câțiva ani, ea declara cum a început povestea cu Dj Vinnie, afirmând că a sștiut de la început că este bărbatul alături de care va avea o familie.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… ştiu că sună telenovelistic, dar aşa este. Când l-am întâlnit, am simţit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că  este jumătatea ta, nu cred în astea.

Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat”, declara Anna Lesko

Artista spune că este greu să fii mamă singură, dar iubirea pentru copilul ei este mai presus de orice. În plus, Anna își implică băiețelul în treburile casei, astfel încât să fie un adult independent.

E greu să fii mamă singură, dar eu sunt înnebunită după Adam. Eu îl implic pe băiatul meu în treburile casei. Tatăl lui nu e ca mine, eu sunt mai dintr-o bucată, în timp ce el e mai pe dramă aşa. Sunt foarte cerebrală şi foarte asumată. Sunt foarte legată de fiul meu”,  a mai spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI