Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum

Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum
S-a aflat totul în presă. Ce deţin, în secret, William şi Kate

Despre membrii Familiei Regale a Marii Britanii s-au dezvăluit, de-a lungul timpului, multe informaţii care ar fi trebuit să nu fie făcute publice. De exemplu, de curând, s-a aflat ce deţin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună.

Prinţul William şi Kate Middleton au o locuinţă secretă

Presa din întreaga lume scrie acum despre faptul că Prinţul William şi Kate Middleton deţin, în secret, o a treia reşedinţă, pe lângă Kensigton Palace şi Anmer Hall. Vila Tam-Na-Ghar, situată pe domeniul de la Balmoral, a fost făcută cadou fiului Prinţului Charles de către Regina Mamă, în anul 2002, chiar înainte ca aceasta să moară.

Mai exact, locuinţa construită în 1715 se află lângă cea a Prinţului Charles şi a Camillei, Birkhall. Se pare că reşedinţa ducilor de Cambridge a fost cumpărată de Regina Victoria şi Prinţul Albert pentru Edward al VII-lea, fiul lor, în anul 1849. De atunci, aparţine Familiei Regale.

Despre casa cu trei dormitoare nu se ştiu prea multe, aceasta fiind ferită de ochii presei. Ultima fotografie făcută aici a fost oferită publicului în vara lui 2019.

Balmoral are 20 de hectare iar pe suprafaţa domeniului regal din Scoţia au fost construite de-a lungul timpului 150 de clădiri. Castelul este celebru în întreaga lume tocmai pentru că Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip îşi petrec aici toate vacanţele de vară.

Amner Hall, reşedinţa rurală făcută cadou de Regină

Şi Amner Hall, din Norfolk, este o locuinţă făcută cadou, dar de că Regina Elisabeta, în 2011, cu ocazia căsătoriei lor. Conacul în stil Georgian are patru etaje şi peste 20 de camere. Aici, şi-au petrecut izolarea Prinţul William şi Kate Middleton. Reşedinţa decorată cu tablouri unice a aparţinut Prinţesei Margareta.

Tot aici au stat de sărbători ducii de Cambridge, dar şi DE ziua de naştere a lui Kate, de pe 9 ianuarie, când aceasta a împlinit 39 de ani. În tot acest timp, Suverana a decis să rămână la castelul Windsor. Pentru a onora toate angajamentele, dar să fie în siguranţă, cei doi au decis să participe la evenimente doar online, mai ales că nepotul Reginei a fost diagnosticat, în primăvara anului trecut, pozitiv cu SARS-COV-2.

Deşi totul a fost ţinut secret, presa a aflat că acesta a fost testat pozitiv în luna aprilie, cam în aceeaşi perioadă cu Prinţul Charles.