De ce l-a lovit Prințesa Diana cu o sticlă în cap pe Charles. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt

De ce l-a lovit Prințesa Diana cu o sticlă în cap pe Charles. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt
De ce l-a lovit printesa Diana pe printul Charles cu o sticla in cap

Prințul Charles și prințesa Diana au avut o căsnicie dezastruoasă. Cu toate acestea, relația lor nu a fost întotdeauna tristă și mohorâtă, deoarece au avut și partea lor de momente haioase.

De ce l-a lovit Prințesa Diana cu o sticlă în cap pe Charles

De fapt, un videoclip i-a înfățișat pe prințul Charles și pe prințesa Diana distrându-se. Când prințul și prințesa de Wales au vizitat studiourile Pinewood în 1986 pentru a vedea producția filmului The Living Daylights, noul film James Bond de la acea vreme, au testat o recuzită. Sticla cu accesorii, care a fost făcută să arate ca una, era de fapt făcută din zahăr sintetic. Știind că nu va strica, bărbații din jur au îndemnat-o pe prințesa Diana să-l lovească pe soțul ei cu acea sticlă în cap.

În videoclip, prințesa Diana apare pregătită să-l lovească pe prințul Charles în cap. Cu toate acestea, expresia ei a arătat clar că ezita foarte mult să o facă. Prințul de Wales, care părea să dețină un alt accesoriu, și-a întors spatele soției sale, anticipând atacul. Probabil simțind presiunea și dându-și seama că nu se mai întoarce, prințesa Diana l-a lovit pe prințul Charles cu sticla în cap. Prințesa părea foarte jenată, în timp ce viitorul rege arăta calm și avea un zâmbet imens pe față. Oamenii din jurul lor au izbucnit apoi în râs și au aplaudat cuplul regal. Deși prințul Charles și prințesa Diana păreau să se distreze atât de bine în videoclip, toată lumea știa că singura iubire a viitorului rege este Camilla Parker Bowles. El a cunoscut-o în 1971 la un meci de polo din Windsor și s-au îndrăgostit instantaneu.

Camilla Parker, marea iubire a prințului Charles

Camilla Parker Bowles avea atunci o relație cu ofițerul armatei Andrew Parker Bowles. În cele din urmă, ea s-a căsătorit cu Andrew în 1973, iar prințul Charles a început să se întâlnească cu Diana în 1980. Un an mai târziu, prințul Charles a cerut-o în căsătorie pe prințesa Diana și s-au căsătorit pe 29 iulie 1981, la Catedrala Sf. Paul. Cu toate acestea, prințesa de Wales a realizat rapid că inima viitorului rege aparține altcuiva. În 1993, prințul și prințesa de Wales au anunțat oficial despărțirea lor. Prințesa Diana, ea însăși, a spus anterior că prințul Charles s-a căsătorit cu ea dintr-un motiv.

„El găsise fecioara, mielul de sacrificiu și, într-un fel, era obsedat de mine, dar era cald și rece, cald și rece”, a spus prințesa Diana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI