Ce colaborare surpriză are Speak cu Ion Țiriac. Cum lucrează împreună cei doi

Ce colaborare surpriză are Speak cu Ion Țiriac. Cum lucrează împreună cei doi
Ce colaborare surpriza are Speak cu Ion Tiriac. Cum lucreaza impreuna cei doi

Speak este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români. Cântărețul nu duce lipsă de proiecte după participarea la „Asia Express“, unde s-a luptat pentru marele premiu alături de logodnica sa, „Libelula“. Deși nu au reușit să iasă învingători, faima lui Speak a crescut și mai mult! De curând, solistul moldovean a putut fi observat făcând reclamă unui autoturism cu mulți cai putere. Care este, însă, legătura dintre Speak și miliardarul Ion Țiriac.

Legătură surpriză între Speak și Ion Țiriac

Toată lumea știe că una dintre cele mai mari pasiuni ale lui Ion Țiriac sunt mașinile. În  garajul său este expusă o colecție impresionată de mașini puternice. Așadar, pe nimeni nu a mirat faptul că omul de afaceri român patronează una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din Romania – Țiriac Auto.

Fostul jucător de tenis nu se uită la bani atunci când vine vorba de vreo „bijuterie pe patru roți”. Miliardarul iubește în special mașinile de epocă, dar și cele mai noi modele de Mercedes sau Ferrari. La începutul lui septembrie, Țiriac și-a făcut cadou un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Bolidul de lux impresionează nu doar prin aspect, ci și prin detaliile exclusiviste. Modelul de Porsche 911 are la interior o placă din aur pe care este inscripționat „009/992“.

„Am achiziționat primul meu Porsche în anul 1975. Porsche este o marcă fascinantă, care a excelat permanent la capitolele design și performanță. Acest exemplar Porsche este produs în 2020, într-o serie destul de limitată, de 992 de unități.

Am ținut ca această ediție să aibă un exponat aici, în România, la Țiriac Collection. Numărul 007 era a lui James Bond, 008 al nu știu cui, eu am primit numărul 009, corelat zilei mele de naștere. Nu este o jucărioară frumoasă, este o treabă tehnologică care iese din comun”, a declarat Ion Țiriac, potrivit unui comunicat Țiriac Collection.

S-a aflat totul despre iubitul Ștefaniei

Ce legătura are Speak cu Ion Țiriac și pasiunile afaceristului pentru mașinile de lux? Ei bine, celebrul artist se dă în vânt după autoturismele puternice. Ce-i drept, nu la același nivel ca miliardarul român, însă și iubitul Ștefanei este îndrăgostit de adrenalina de la volan. De curând, Speak a publicat un clip pe Tik Tok și Instagram, unde face reclamă unui autoturism Hyundai Santa Fe, mașină comercializată de Țiriac Auto.

Speak nu se află la prima colaborare cu Ion Țiriac. Mașina pe care o are acum solistul a făcut parte din colecția Țiriac Auto. Urmăritorii cântărețului știu deja că Speak este fan declarat al automobilelor Ford.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI