Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac i-a spus că nu vine la cununia ei. Avem toate detaliile

Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac i-a spus că nu vine la cununia ei. Avem toate detaliile
Ion Țiriac, marele absent de la feriticul moment din viața sportivei

Toată lumea bună din mondenul românesc, dar și din sport, a fost părtașă la nunta anului. Simona Halep și Toni Iuruc au spus „Da” în fața Ofițerului de Stare Civilă. Cei doi au decis să se căsătorească la Constanța, alături de familie, prieteni și rude foarte apropiate. Petrecerea de după a fost una cu fast cu câteva sute de invitați la un club select din oraș. Printre cei invitați, dar marele absent, a fost fostul mare tenisman Ion Țiriac.

Căsătoria anului în România. Simona Halep  a spus „Da”

La finele săptămânii trecute toată lumea bună a fost părtașă la cel mai important moment din viața sportivei române. Alături de familie, prieteni apropiați și rude, Simona Halep și Toni Iuruc au oficializat relația lor în fața Ofițerului de Stare civilă din Constanța. Pe covorul roșu de la clubul unde a avut loc petrecerea de după, personalități importante din România au luat parte la fericitul moment.

Ion Țiriac, marele absent. Sportiva nu s-a supărat

Nume ca Gică Hagi, Belodedici, Ilie Năstase, Răducioiu, etc., au fost prezenți la căsătoria lui Toni Iuruc și Simona Halep. Printre marii absenți ai acestei zile a fost omul de afaceri Ion Țiriac. Conform celor declarate de apropiați ai cuplului, redacția Playsport a aflat care a fost motivul absenței fostului mare tenisman de la acest moment.

Ion Țiriac a anunțat din vreme că nu va putea onora invitația. I-a spus personal Simonei Halep și motivul, iar aceasta nu s-a supărat deloc.”, au declarat surse din anturajul tinerei familii pentru playsport.ro.

Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit sunt afacerile pe care le are dincolo de ocean, în Statele Unite ale Americii.

Simona Halep are promisiunea lui Țiriac

Deși absent la cununia civilă, Ion Țiriac, mai spun sursele, i-a promis Simonei că nu va lipsi de la nunta religioasă,. Fericitul moment se va ține cel mai probabil anul viitor. Până atunci, însă, Ion Țiriac este ocupat cu afacerile sale atât din România, cât și de dincolo de ocean.

„Ion Țiriac i-a promis că orice s-ar întâmpla va fi prezent la nunta ei religioasă și la petrecerea de după”, au adăugat aceleași surse.

Despre cununia civilă a sportivei s-a scris și în presa internațională. Majoritatea publicațiilor au folosit cuvinte laudative la adresa româncei. Una din întrebările puse de jurnaliștii străini a fost cum o va chema de-acum în colo pe fosta număr unu WTA. Deși datina la arămâni este ca viitoarea soție să poarte doar numele soțului, conform apropiaților, numele sportivei va fi Simona Halep-Iuruc, spun aceștia.

Rămâne să așteptăm revenirea Simonei în marile competiții și vom afla atunci care va fi titulatura cu care va juca.

Urmăriți Playtech.ro și pe