11 nov. 2020 | 13:46

Ce avere are Alex Bodi. Avion de lux, mașini impresionante și casă de sute de mii de euro

Monden
Ce avere are Alex Bodi. Avion de lux, mașini impresionante și casă de sute de mii de euro
Avere Alex Bodi: avion de lux, mașini impresionante și casă de sute de mii de euro

De dimineață, toți ochii sunt pe Bodi, după ce în presă au apărut informații despre operațiunea de amploare a DIICOT împotriva crimei organizate. În urma unei percheziții, și afaceristul din Mediaș a fost săltat de mascați. Extravagantul bărbat, care stătea odinioară la brațul Biancăi Drăgușanu, a afișat tot timpul o imagine de antreprenor de succes, mereu la volanul unor mașini cu mulți cai putere sau în avioane private. În schimb, a dat puține detalii despre modul în care și-a dobândit averea.

Povestea averii: aurul, banii, mașinile și casa. Alex Bodi, de la afaceri ilegale la percheziții

Puținele detalii despre Alex Bodi sunt doar din declarațiile acestuia pentru tabloide sau diferite posturi de televiziune, însă unele declarații ale Biancăi Drăgușanu scot la iveală elemente interesante din trecutul acestuia.

Bărbatul s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă. A plecat la 18 ani în Spania, împreună cu părinții, unde și-a câștigat primii bani jucând fotbal și lucrând pe șantier. Conform unui interviu oferit pentru Antena Stars, toți banii pe care îi adunase i-a investit într-un club din Spania, însă a intrat într-o afacere ilegală: vindea aur cu acte false. A luat-o de la capăt în următoarele două luni, rămânând falit. Mai mult, pentru a-l ajuta, părinții și-au vândut apartamentul pe care abia îl cumpăraseră în Spania și cele trei mașini ale familiei.

„Au fost momente cand nu aveam ce sa mananc. Am fost pus in multe situatii urate. Am avut o cumpana, chiar doua, ultima a fost mai dificila, desi crederam ca nu o sa se mai termine”, povestea Bodi.

Și-a continuat drumul în afaceri, de această dată vânzând mașini. A ajuns apoi mâna dreaptă a unui milionar croat care deține mai multe mine de aur în Africa, al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania a înființat prima cripto-bancă licențiată din lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane de dolari.

Banca afiliată acesteia deține licența unei mine de aur în Madagascar și este evalută la 1,1 miliarde de dolari. Bodi ar avea vânzări anuale de un milion de euro și pentru că firma este activă de nouă ani, vânzările totale apropiindu-se de 10 milioane de euro.

Ar fi cumpărat cel mai mare hotel din Mediaș, lăsat în paragină din 2012 

Pe numele lui Bodi este înregistrată în Spania firma ”Voica&Bodi SRL”, la care el este administrator și asociat cu un prieten.  Înființată în anul 2010, aceasta are ca obiect de activitate „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”.

De asemenea, luna trecută, presa dezvăluia că bărbatul a trecut la investiții în turism, în ciuda pandemiei. Estimată la 3 milioane de euro, noua achiziție ar viza cel mai mare hotel din Mediaș, Central, aflat în buricul orașului. Imobilul are 4 stele și, atunci când funcționa, avea 96 de camere. Hotelul a fost închis în 2012, an din care se află în paragină. Destinul i-a adus-o în viață pe Bianca Drăgușanu, care i-a adus o explozie de notorietate.

În 2019, a început să se învârtă deja prin alte anturaje. Dintr-unul făcea parte și Mario Iorgulescu, pe care Bodi ar fi încercat să-l coopteze în afacerea sa cu lingouri de aur.

Și cum pot lipsi mașinile? Cea mai recentă achiziție ar fi fost un SUV Lamborghini Urus cu motov V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvolta 650 de cai putere si 850 Nm. El ar mai deține și un Lamborghini Aventador SV, iar lista de automobile continuă cu un Ferrari Pista 488, luat în primăvară.

Toate acestea stau pe lângă un Rolls-Royce Wraith cu motor V12, o limuzină Mercedes-Maybach S 650 cu motor V12 și un Mercedes-AMG G 63 cu V8. Acesta se deplasează adesea, în interes de afaceri, cu un avion privat care valorează 13 milioane de dolari.

Cât despre palatul său din Pipera, afaceristul era dispus, la un moment dat, din motive necunoscute, să îl vândă cu 875.000 de euro.

PlaySport
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Alex Ciucu este cel mai fidel... amant. Soțul Alinei Sorescu se iubește cu aceeași femeie ca și în urmă cu 11 ani. Ea este o cunoscută vedetă TV!
Capital.ro
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
EVZ.ro
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro