S-a aflat! Ce face, de fapt, Bianca Drăgușanu în Dubai și cu cine se petrece după despărțirea de Alex Bodi. Detalii bombă

S-a aflat! Ce face, de fapt, Bianca Drăgușanu în Dubai și cu cine se petrece după despărțirea de Alex Bodi. Detalii bombă
Cu cine își petrece Bianca Drăgușanu timpul la Dubai? A îmbinat utilul cu plăcutul

Bianca Drăgușanu se bucură de viață după despărțirea de Alex Bodi.  Aceasta și-a schimbat perspectiva și-și acordă mai multă atenție, în timpul în care Bodi se afișează cu Daria Radionova în grupul select de pieteni din Capitală. Cu cine petrece timpul designer-ul la Dubai?

Cu cine petrece timpul Bianca Drăgușanu? Distracție și afaceri în Dubai

Bianca Drăgușanu a decis să se reinventeze imediat după despărțirea de Alex Bodi. În timpul în care afaceristul a introdus-o deja pe Daria Radionova în lumea bună a Capitalei, blondina s-a gândit la cum să crească pe plan financiar și cum să se ocupe mai mult de ea și de propriile proiecte. Bianca s-a decis să-și extindă afacerea cu haine, iar cine era mai în măsură să-i dea sfaturi decât Ramona Gabor, o fostă bună prietenă cu care a rămas încă în legături strânse. Ramona se bucură de un real succes la Dubai, acolo unde s-a mutat încă de câțiva ani buni.

Sora fostei doamne de la Izvorani își lansează propriul parfum, iar Bianca a venit să-i fie alături, să-i facă ceva publicitate pe rețelele sale de socializare și să mai fure din trucurile modelului care sigur va rupe gura târgului cu noile mirosuri alese cu grijă. Fosta asistentă păcătoasă a anunțat în cadrul unui story de pe Instagram faptul că urmează să se întoarcă în țară pentru a o lua și pe micuța ei, iar mai apoi plănuiește să stea în Dubai cât e nevoie. Între cele două există un istoric picant. Cu toții ținem minte pozele incendiare în care acestea pofteau la aceași înghețată, iar la un moment dat s-au și sărutat pasional de dragul curioșilor. Acest lucru se petrecea cu mulți ani în urmă.

Bianca Drăgușanu își petrece timpul la Dubai cu o bună prietenă. Ramona Gabor îi este altături după despărțirea de Bodi
Bianca Drăgușanu își petrece timpul la Dubai cu o bună prietenă. Ramona Gabor îi este altături după despărțirea de Bodi

„A decis să meargă în capitala luxului”

„Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate. Așa că a decis să meargă în capitala luxului sperând că acolo va găsi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea, așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai”
Sursa din anturajul Biancăi Drăgușanu (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI