Ce s-a întâmplat, în această dimineață, la casa lui Alex Bodi. Primele imagini de la perecheziții

Ce s-a întâmplat, în această dimineață, la casa lui Alex Bodi. Primele imagini de la perecheziții
Alex Bodi, surprins de mascați. Imagini de la percheziții

Alex Bodi este în vizorul oamenilor legii. Ce s-a întâmplat în casa lui în această dimineață? Iată imagini cu celebrul afacerist ieșind din propria locuință alături de mascați! Cine se mai afla în vila fostului soț al Biancăi Drăgușanu în timpul perchezițiilor?

Alex Bodi, surprins de mascați în această dimineață. Imagini de la percheziții

Ample percheziții au avut loc în nu mai puțin de 8 județe pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, cămătărie și trafic de droguri de mare risc. Printre cei vizați care se află deja în custodia oamenilor legii este și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi a fost săltat de mascați și dus la audieri la sediul DIICOT. Procurorii au făcut azi, 11 noiembrie, un total de 23 de percheziții în județele: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea.

Cine e liderul?
Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop care se află în prezent în închisoare, arată autoritățile. Sub coordonarea acestuia, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializare care are ca scop traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism, iar în secundar și șantaj – consecința plății unor taxe de protecție.

Alex Bodi, săltat de DIICOT
Alex Bodi, săltat de DIICOT. În vila sa se afla și noua iubită, Daria Radionova (Sursa Foto: cancan.ro)

Daria Radionova se afla în vila afaceristului în timpul perchezițiilor

Alex Bodi e suspectat de legături cu rețelele mafiote, astfel fiind și el vizat de autorități. Weekend-ul trecut, paparazzi cancan.ro l-au surprins pe afacerist la teresa unui restaurant de fițe din Herăstru alături de mentorul său Joseph, cunoscut și drept „Prințul criptomonedelor”. Tot atunci, le-o prezenta prietenilor săi pe femeia care i-a luat locul Biancăi. Daria Radionova a fost introdusă în lumea bună a Bucureștiului, s-a distrat pe măsură alături de amicii iubitului, mai apoi ambii au părăsit restaurantul la ora indicată de lege în contextul pandemic. În imaginile surprinse de DIICOT este suprinsă o prezență feminină, cel mai probabil Daria, după semnalmente.

Daria Radionova, prezentă în vila lui Bodi în timpul perchezițiilor
Daria Radionova, prezentă în vila lui Bodi în timpul perchezițiilor

Mesajul oficial al autorităților

”În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor”
Autorități

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI