Ce a spus Doinița Oancea despre Augustin Viziru, după atâția ani de când se cunosc

Ce a spus Doinița Oancea despre Augustin Viziru, după atâția ani de când se cunosc
Doinița Oancea, de la Minodora Potcovaru, la „profa cool”

Ce a spus Doinița Oancea despre Augustin Viziru. Mulți telespectatori o știu din rolul Minodora Potcovaru, din serialul „State de România”, difuzat pe Acasă TV. Astăzi la 39 de ani, Doinița Oncea se mândrește cu școala sa de actorie pentru cei mici, deschisă în pandemie. Pe lângă asta, într-un interviu acordat celor de la Ego.ro, actrița recunoaște că „a furat meserie” de la colegi. În interviul acordat am mai aflat și ce a spus Doinița Oancea despre Augustin Viziru.

Doinița Oancea, de la Minodora Potcovaru, la „profa cool”

Mulți și-o aduc aminte pe Doinița Oancea din serialele difuzate de Acasă TV, și nu numai. Și-a făcut simțită prezența prin rolul jucat în serialul „State de România”, avându-i ca parteneri de platou pe Gheorghe Visu, Carmen Tănase și chiar pe Augustin Viziru.

Odată cu pandemia, și cu închiderea teatrelor, Doinița Oancea s-a reorientat repede, reușind să-și deschidă o școală de actorie pentru cei mici.

Despre cum a reușit să treacă de la Minodora Potcovaru, la „profa cool”, actrița a povestit totul într-un interviu acordat celor de la Ego.ro:

„Am avut mari emoții la debutul meu pe scena de teatru. A fost un spectacol pe care l-am jucat preț de câteva reprezentații. Spectacolul nu știu dacă se mai joacă la momentul ăsta. Între timp eu m-am ocupat în continuare cu ce mă ocupam pe vremea respectivă, adică seriale, business-ul meu cu haine și apoi școala de actorie.

În pandemie am deschis o școală de actorie sub numele meu, cu copiii între 5 și 17 ani. Nu-mi vine să cred că am făcut asta. Cred că sunt o profă cool. Chiar dezbăteam cu ei subiectul pentru că mi  se pare că ies din tiparele alea de profesoară, pe care cel puțin eu le știu: cu o profă care vine și face prezența și se adresează foarte exigent copiilor.

Nu am genul ăsta de abordare. Le-am spus de la început că vreau să mă considere prietena lor. Ne întâlnim la aceste cursuri ca ei să învețe ceva. Eu la rândul meu învăț de la ei. Îi iubesc mult, chiar îi iubesc. Îmi sunt foarte dragi toți”, a declarat Doinița Oancea pentru EGO.ro.

Am aflat ce a spus Doinița Oancea despre Augustin Viziru

În același interviu, actrița ajunsă la 39 de ani, a povestit cum a reușit să fure meserie de la colegii săi de pe platourile de filmare.

Printre cei de la care a învățat meserie, se numără și Carmen Tănase, despre care spune că „doamna Carmen Tănase este cea care m-a ajutat să intru la facultate, în sensul în care a stat cu mine, am repetat împreună, m-a ajutat să-mi fac repertoriul.”. 

Vorbind și despre ceilalți colegi, Doinița a ajuns și la Augustin Viziru, recunoscând că a avut și de la acesta multe de învățat:

„Nu știu să spun exact ce am ce am învățat de la Augustin, nu m-am gândit niciodată la asta. Cu siguranță mi-a plăcut tot timpul relaxarea pe care am văzut-o la el.

Bine, cumva și personajele pe care le-a interpretat i-au permis așa o altfel de abordare.”, a mai spus actrița.

Acum se ocupă de școala de actorie, dar se pregătește și de noi proiecte, pe care încă nu a vrut să le divulge.