Cum a câștigat Augustin Viziru 1.000 de dolari pe zi: „Banii făcuți ușor se duc ușor, nu aveau nicio valoare” VIDEO

Cum a câștigat Augustin Viziru 1.000 de dolari pe zi: „Banii făcuți ușor se duc ușor, nu aveau nicio valoare” VIDEO
„E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire” - Augustin Viziru

Astăzi cunoscut pentru rolurile sale, fie din telenovele, fie din comedii, Augustin Viziru a avut o copilărie și tinerețe marcată de dependența jocurilor de noroc. Într-un dialog recent, actorul a povestit despre perioada neagră din viața sa, perioadă în care câștigat și a pierdut zeci de mii de lei, în fiecare zi.

Dependența jocurilor de noroc. Augustin Viziru, de la extaz la agonie

Așa cum știm, iar unii au aflat-o pe pielea lor, dependența de jocuri de noroc poate duce la violență domestică, care poate duce la dependența de jocuri de noroc. Cu alte cuvinte, se crează un cerc foarte vicios.

Dependența de jocuri de noroc creează haos, probleme financiare și juridice. Se poate ajunge la dezechilibre în împărțirea responsabilităților casnice și în îngrijirea copiilor sau a altor membri ai familiei.

Într-o astfel de situație, s-a aflat Augustin Viziru, de dependență de jocuri de noroc, despre care actorul povestește în cadrul emisiunii „În oglindă”:

„La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi pe puțin. Avem 25 de prieteni, încă 25 prin oraș. Nu exista să plătească cineva când ieșea cu mine prin oraș. Banii făcuți ușor se duc ușor, nu aveau nicio valoare.

Chestiile astea sunt superficiale la bază. Ne fac să ne pierdem atenția de la lucrurile importante. Dar îți iau ochii: fete frumoase, mașini frumoase, viață frumoasă. Lumea te respectă, lumea te apreciază, toți se uită frumos la tine.”, spune Augustin Viziru.

„E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire”

Pe cât de emoționante au fost destăinuirile făcute de Augustin Viziru, pe atât de dramatice și drumul nu ducea decât spre haos, după cum recunoaște chiar el. E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire”, recunoaște Augustin Viziru, spunând că Mi-am bătut joc de bani mulți, nu sunt mândru”.

E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire. Să înțelegi că nu ești tu mai sus ca nimeni. Totul a fost de anturaj. Mergeam de luni până luni la club și prin ’94 intram cu buletine false la cazino.

Îți ia ochii, opulență, îți arată cum să câștigi. Eu căutam mereu să păcălesc cazinourile, apoi m-am mutat la poker, apoi la ruletă. Am câștigat foarte mulți bani la ruletă. Unde puneam, acolo câștigam. Era un ritm de viață.

Mi-am bătut joc de bani mulți, nu sunt mândru, important e să înveți din greșelile tale și să nu le mai repeți sau măcar să-i ajuți pe alții să nu facă greșelile pe care le-ai făcut tu”, a declarat Augustin Viziru, la emisiunea „În oglindă”.

Astăzi, reușind să iasă din acest cerc vicios, Augusitn Viziru este un familist convins, alături de soția și fiica sa. Acel comportament al tinereții nebune este astăzi doar o pagină din viața sa, pagină din care, în cele din urmă, a învățat ceva.