Ce a spus Cozmin Gușă despre presupusa relație cu Laura Andreșan. Întrebarea lui Denise Rifai care l-a uimit

Ce a spus Cozmin Gușă despre presupusa relație cu Laura Andreșan. Întrebarea lui Denise Rifai care l-a uimit
Ce a spus Cozmin Gusa despre presupusa relatie cu Laura Andresan

Detalii incredibile ies la iveală din presupusa relație dintre Laura Andreșan și Cozmin Gușă. Care a fost întrebarea lui Denise Rifai care l-a uimit pe celebrul politician. Ce legătură a existat între el și fosta jurnalistă și actriță de filme pentru adulți. Au fost sau nu împreună? Ce spune Andreșan.

Ce a spus Cozmin Gușă despre presupusa relație cu Laura Andreșan

Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D, Cozmin Gușă i-a povestit gazdei despre posibila sa relație cu fosta jurnalistă Laura Andreșan. Gurile rele au spus, dintotdeauna, că fosta actriță de filme pentru adulți și-a dobândit popularitatea în România la începutul anilor 2000, când a fost descoperită de Gușă, cel care era pe atunci redactorul șef de la ziarul Jurnalul Național.

În timp desfășurării campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2004, scena politică din România a luat foc după ce Laura Andreșan l-a acuzat pe vicepreședintele PD Liviu Negoiță de hărțuire sexuală, acesta candidând pentru funcția de primar al sectorului 3 la vremea respectivă. Emil Boc a acuzat-o pe celebra actriță de filme pentru adulți că ar fi inventat acest lucru:

„Știm noi că de vină este Cozmin Gușă care este secretar general la PSD și care a pus-o pe fata asta să facă așa ceva”, declara Emil Boc în 2004, în urma scandalului.

Deși Laura Andreșan a fost confruntată, la vremea respectivă, despre posibila ei relație cu Gușă, blondina a infirmat toate zvonurile, asigurând presa că între cei doi nu există mai mult decât o legătură profesională.

Adevărul despre relația dintre Laura Andreșan și Cozmin Gușă

Ce a spus Cozmin Gușă despre presupusa relație cu Laura Andreșan. Denise Rifai a profitat de această ocazie pentru a-l întreba pe Cozmin Gușă care este adevărul din spatele zvonurilor și dacă între el și Laura Andreșan a fost ceva.

„Nu. Dar nu are valoare nici ce spun eu, nici ce spune ea, probabil, având în vedere palmaresul pe care îl are. Mie mi-a părut rău de derapajul ei în zona asta. Era într-un fel anunțat. Foștii directori de la compania Jurnalul și Antena, îmi spuneau de niște exerciții și aventuri ale ei, dar nu le-am băgat în seamă, nu mă interesau. Toate lucrurile pe care le-a făcut Laura au fost după ce eu nu am mai fost la Jurnalul Național și la compania Intact, eram deja în politică.

Poate șefii ei de atunci de la Jurnalul, poate șefii ei de la Monitorul de București, care aveau faimă că organizează așa ceva, au pus-o să facă, pentru că a fost o operațiune. Ea a scris o carte cu vreo 40 de nume de celebrități din toate domeniile, în care descrie nu doar actele sexuale, ci și dimensiuni, detalii intime. E limpede că ea a acționat probabil manipulată de niște servicii secrete.

Cine crezi că făcea acele filaje, pentru că foarte multe sunt cu filaje. Dorin Cocoș era să divorțeze de Elena Udrea pentru că a apărut pe 13 decembrie 2004, după ce am câștigat alegerile, imagini cu Dorin Cocoș care făcea amor cu Laura Andreșan. Cine putea să facă asta? Ca Elena să vină să spună că vrea să divorțeze exact a doua zi. Bineînțeles că mi-a trezit ideea că vrea să meargă pe un scenariu care încă nu era vizibil gen Sarkozy – Carla Bruni, să-l despartă pe Băsescu de Maria Băsescu și să devină ea ”doamna numărul 1 a României”.

M-am gândit eu! Cine putea să fie în stare de scenariile astea: un serviciu secret! Care serviciu secret era în spatele publicației ”Atac la persoană” de la acea vreme. Așa sunt aceste scenarii! Și atunci trebuie să găsești un vinovat: pe Gușă, e malefic! Nu te poți bate cu toată această propagandă, decât acum, după atâta timp”, a declarat Cozmin Gușă la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI