Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit. Reacția ei, după ce artistul a făcut anunțul, pe rețelele de socializare

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit. Reacția ei, după ce artistul a făcut anunțul, pe rețelele de socializare
Laura Andreșan, mesaj emoționat despre divortul cu Grasul XXL

Vestea divorțului dintre Grasu XXL și fosta actriță pentru adulți, Laura Andreșan, a șocat apropiații, dar și publicul care le-a îndrăgit și le-a admirat familia. Chiar dacă o astfel de ruptură reprezintă o dramă pentru orice familie, există și cazuri în care cei doi parteneri se despart în condiții amiabile, lăsând loc de un viitor luminos pe drumuri diferite. După ce Grasu XXL a transmis pe Facebook anunțul trist, fosta soție a avut o reacție toal neașteptată.

Cum a anunțat Laura Andreșan despărțirea de fostul soț

În urma mesajului prin care Grasu XXL a dezvăluit despărțirea de fosta actriță pentru adulți, Laura Andreșan a vrut și ea să-și informeze prietenii cu privire la perioada grea pe care o traversează.

Spre deosebire de alte cupluri din showbizul românesc, cei doi soți, care au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 12 ani, motiv pentru care au dorit să transmită vestea despărțirii la unison.

Astfel, Laura Andreșan a distribuit postarea fostului soț, punându-i o descriere care a emoționat pe toată lumea. Simplu, dar suficient de relevant pentru ca publicul să înțeleagă că cei doi artiști s-au despărți în condiții frumoase, neterfelindu-și în noroi trecutul.

Pentru că din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, acum în vârstă de doi ani, Laura Andreșan a ținut să scrie în dreptul postării care anunța despărțirea descrierea “#mybabydaddy (n.r.: #tăticulcopilașuluimeu)#OmBun @blanadeurs”.

În urma postării sale, mai mulți prieteni virtuali le-au transmis cele mai bune gânduri: “Sper să fiți ok, aveți grijă de suflețelul mic, este important să vă simtă încă împreună. Grasu trebuia să gestioneze bine problema”, “Îmi pare foarte rău”, “Tot înainte! Vă iubim, ne bazăm pe voi, oameni frumoși, că totul va fi bine!” sunt doar câteva dintre comentariile transmise la postarea Laurei Andreșan, potrivit cancan.ro.

Cum descria Laura Andreșan relația cu Grasu XXL

La începutul anului 2019, fosta actriță de filme pentru adulți a povestit cum a evoluat relația cu celebrul cântăreț de muzică rapp, dar și cu ce provocări s-au confruntat. Potrivit declarațiilor ei, multă lume ar fi crezut că relația lor a ajuns într-un punct în care lucrurile merg mai bine ca niciodată, nicidecum că se îndreaptă către un final nefericit.

“Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul.

Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire.

Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.

Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, dezvăluia Laura Andreșan, în urmă cu doi ani.

Vezi mesajul postat de Grasu XXL în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI