Cum s-au cunoscut Grasu XXL și Laura Andreșan. Povestea relației lor, de la începuturi până la despărțire

Cum s-au cunoscut Grasu XXL și Laura Andreșan. Povestea relației lor, de la începuturi până la despărțire
Grasu XXL și Laura Andreșan - poveste

Cunoscutul interpret de muzică hip-hop, de la noi din țară, Grasu XXL și actrița de filme pentru adulți, Laura Andreșan, au format un cuplu, fiind împreună timp de 12 ani. Se pare că de curând, cei doi s-au despărțit. Iată poveste cuplului Grasu XXL și Laura Andreșan.

Grasu XXL și Laura Andreșan – povestea relației

Anunțul privind despărțirea cuplului Grasu XXL și Laura Andreșan, a fost făcut de către Grasu, prin intermediul rețelei de socializare Instagram. Acesta a postat un mesaj, prin care a decis să facă publică această decizie a cuplului.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a fost mesajul postat de către Grasu XXL pe Instagram.

Grasu XXL și Laura Andreșan

Grasu XXL și Laura Andreșan, reprezentau unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.ul autohton, de aceea vestea i-a luat prin surprindere pe toți. Vestea este cu atât mai tristă, cu cât, cuplul are împreună o fetiță în vârstă de doi anișori. Aceștia au 38 ani Laura și 39 ani Dragoș și au devenit părinți în iunie 2019 și după cum declara chiar Laura Andreșan, în acea perioadă, cei doi păreau să fie mai bine ca niciodată:

“Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele.

Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, dezvăluia Laura Andreșan, la începutul anului 2019.

Grasu XXL și Laura Andreșan – povestea relației

Grasu XXL,pe numele adevărat Dragoș Nichifor și Laura Andreșan nu sunt la prima despărțire. Se pare că la începuturile relației acestora, certurile erau mai frecvente, drumurile lor separându-se în mai multe rânduri. Cei doi au avut și planuri de nuntă, pe care însă nu le-au mai dus la sfârșit.

Chiar dacă nu au avut relația perfectă, cei doi au încercat să stea departe de ochii publicului, dorind să aibă o relație discretă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI