Ce avere are Cozmin Gușă. A strâns foarte mulți bani în ultimii ani

Ce avere are Cozmin Gușă. A strâns foarte mulți bani în ultimii ani

Cozmin Gușă a reușit să strângă o avere impresionantă de-a lungul anilor. El a fost analist politic și patronul unui post de televiziune, iar apoi a intrat în PSD, de unde a fost exclus în urmă cu doi ani.

Ce avere are Cozmin Gușă

Invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Cozmin Gușă a vorbit despre banii pe care a reușit să-i strângă de-a lungul carierei.

Politicianul și-a scris ultima declarație de avere în urmă cu 13 ani, iar în ea apar patru imobile pe care le deține în coproprietate, valoarea acestora fiind cuprinsă între 400 și 540.000 de RON, fiecare.

El a mai declarat venituri din investiții și împrumuturi acordate, iar sumele se ridicau până la peste 2.632.407 RON.

El a vorbit în emisiunea prezentată de jurnalista Denise Rifai despre excluderea din PSD, dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său.

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…”

Cum a fost exclus Cozmin Gușă din PSD

Cozmin Gușă a fost exclus din PSD în urmă cu mai mulți ani, după o întrunire a Comitetului Executiv, în urma căruia.a fost exclusă și Ana Birchall. Propunerile de excludere au venit de la Cătălin Rădulescu.

Cozmin Gușă a fost exclus din partid la doar trei săptămâni după ce s-a înscris în formațiunea politică.

El a spus, la vremea aceea, că nu a deranjat cu nimic și nici nu a cerut vreo funcție, astfel încât excluderea lui să fie motivată.

„Eu știind ce este în CEX-ul acela, pentru că este diferit de PSD, mi-am dat seama că vor fi și asemenea nervozități, dar au fost câteva zeci de colegi de partid, deocamdată – pentru că CEX-ul zice ceva, organizația din care faci parte zice altceva, apropo de Sectorul 1 și Dan Tudorache, care au votat împotrivă sau s-au abținut, ceea ce e o veste bună pentru acest început de proiect, pentru că noi suntem în faza în care PSD-ul a avut cel mai slab rezultat din istoria lui la prezidențiale – e clar că e o problemă, iar decizia aceasta de excludere a cuiva care nu a deranjat cu nimic, eu nedorind nicio funcție, arată că e o bubă acolo”, a declarat Cozmin Gușă, la vremea aceea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI