Ce a spus Bianca Comănici de la Puterea Dragostei după ce fratele său s-a sărutat cu o femeie

Ce a spus Bianca Comănici de la Puterea Dragostei după ce fratele său s-a sărutat cu o femeie
Ce a spus Bianca Comanici dupa ce Cristian Comanici s-a sarutat cu o femeie

Cristian Comănici se luptă de ceva timp să-i fure inima Marianei de la Puterea Dragostei. În prezent, momentul mult dorit a venit și cei doi s-au sărutat.

Ce a spus Bianca Comănici de la Puterea Dragostei după sărutul fratelui cu Mariana

Chiar și așa, Bianca Comănici nu o vede prea bine pe potențiala ei cumnată, fiindu-i teamă ca fratele ei să nu iasă rănit din toată situația. Bianca Comănici este o fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Ea chiar crede în sinceritatea sentimentelor fratelui ei, dar are mari semne de întrebare referitoare la ceea ce simte Mariana pentru Cristian.

De altfel, Biancăi Comănici nu i-au plăcut chiar deloc imaginile în care Mariana se săruta cu alți băieți din casa Dragostei. Acestea fiind zise, fosta câștigătoare a acestui show matrimonial nu crede în totalitate în sentimentele potențialei ei viitoare cumnate. Cu toate acestea, Bianca Comănici a spus că le urează tot binele Marianei și lui Cristian, dacă într-adevăr aceștia formează un cuplu, însă se teme ca cel care va fi rănit să nu fie chiar fratele ei.

„Mă bucur dacă ar fi așa, dacă s-au cuplat și o să îi țină. La cât a liptat el… Mă bucur pentru el, pentru că știu că a luptat mult. Sunt un pic reticentă.

Am urmărit ultimele zile și am rămas un pic șocată. Am văzut că Mariana s-a pupat cu Romeo și apoi cu Alex… Chestiile astea m-au deranjat. Nu știu ce e între ei. E posibil ca în spatele emisiunii să se înțeleagă. Așa am fost și eu cu Livian. În emisiune ne certam, dar în spate ne înțelegeam’, a declarat Bianca Comănici.

Cristian Comănici nu mai credea că o va cuceri pe Mariana

De precizat este faptul că de câteva luni, Cristi Comănici tot încearcă să o cucerească pe Mariana. Unde mai pui că la un moment dat, ea a avut chiar și un rival în lupta pentru dragostea fetei, și anume, pe Rareș.

Doar că fratele Biancăi Comănici a fost deschis chiar de la început în ce privește sentimentele sale pentru Mariana, dar ea nici nu-l refuza, dar nici nu-l accepta, dând dovadă de nehotărâre, La un moment dat însă, Cristi Comănici își pierduse orice speranță și era gata să renunțe la a o cuceri pe Mariana și la a forma un cuplu cu ea în casa Putearea Dragostei.

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei este difuzat la postul de televiziune Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI