Ce a spus Anamaria Prodan despre Reghecampf după calificarea lui în Conference League. Te așteptai?

Ce a spus Anamaria Prodan despre Reghecampf după calificarea lui în Conference League. Te așteptai?
Ce a spus Anamaria Prodan despre Reghecampf după calificarea lui în Conference League.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf, după ce s-a calificat în Conference League cu echipa pe care o antrenează în prezent, Neftki Baku. Echipa lui Reghe a obținut calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după victoria cu scorul 3-0, împotriva celor de la Aris Limassol. În tur, ciprioții au învins cu scorul 2-0.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Reghecampf după calificarea lui în Conference League

La scurt timp după „remontada” lui Laurențiu Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan, încă soția sa în acte, a trimis un mesaj pe rețelele sociale. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a ținut să îl felicite pentru rezultatul obținut, deși în ultima perioadă relația dintre cei doi s-a transformat radical.

„Încă cel mai bun! Pe meserie dă lecții. Felicitări!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

„Ambele echipe au jucat extraordinar şi sunt fericit pentru că am revenit (n.r. după 0-2 în tur), am învins şi ne-am calificat. O să ne bucurăm în seara asta, vom sărbători, dar de mâine începem din nou munca. Săptămâna viitoare vom avea un meci foarte dificil cu Rapid Viena.

În fotbal orice este posibil. Da, promit că voi aduce jucătorii la nivelul necesar pentru a lupta. Vom începe analiza adversarei şi vom pregăti meciul foarte bine”, a spus Reghecampf, la conferința de presă de după meci.

Amintim că în urmă cu aproximativ o lună, Laurențiu Reghecampf a semnat cu echipa din Azerbaijan, Neftchi Baku, după ce s-a despărțit de echipa Universitatea Craiova. Echipa Neftchi Baku a câștigat de nouă ori campionatul Azerbaijanului și de șapte ori Cupa Azerbaijanului.

Recent, Laurențiu Reghecampf a reușit prima performanță notabilă în Azerbaidjan, iar Neftchi Baku a întors miraculos eșecul din turul cu Aris Limassol. Cel mai probabil, în turul următor, formația din Baku va juca împotriva lui Rapid Viena. Austriecii au făcut remiză în turul cu Lechia, de pe teren propriu, scor 0-0, și au câștigat manșa decisivă, 2-1.

Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf

În plan personal, Laurențiu Reghecampf încă se află în proces de divorț cu fost Anamaria Prodan. În urmă cu câteva zile, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghecampf privind pensia alimentară pe care trebuie s-o plătească pentru Laurențiu jr, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan, și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu o sumă fixă lunară în valoare de 2.000 euro. Laurențiu Reghecampf va plăti acești bani și retroactiv, începând cu februarie 2022.

Urmăriți Playtech.ro și pe