Ce pensie alimentară va plăti Reghe după ce a fost concediat. Când își poate vedea fiul cu Anamaria Prodan

Ce pensie alimentară va plăti Reghe după ce a fost concediat. Când își poate vedea fiul cu Anamaria Prodan
Ce pensie alimentara va plati Reghe dupa ce a fost concediat. Cand isi poate vedea fiul cu Anamaria Prodan

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plină derulare, iar, recent, tehnicianul și-a încetat colaborarea cu cei de la Universitatea Craiova. Câți bani va plăti Laurențiu Reghecampf pensie alimentară pentru Bebeto și ce program de vizite a stabilit cu fosta lui soție.

Ce sumă va plăti Laurențiu Reghecampf pensie alimentară

Instanțele de judecată au decis programul de vizită pentru Laurențiu Reghecampf privind custodia fiului său și al Anamariei Prodan, Bebeto, după divorțul de celebra impresară de fotbal.

Potrivit celor de la Digi Sport, fostul antrenor de la Universitatea Craiova va avea dreptul de a-l lua la el acasă pe fiul său, Laurențiu junior, în două weekend-uri din lună, al doilea și al patrulea, iar în luna iulie, Bebeto va locui la reședința tatălui său.

În prezent, Laurențiu Reghecampf s-a mutat cu partenera sa, Corina Caciuc, într-o casă din Brănești, acolo unde locuiesc alături de bebelușul lor, Liam. Antrenorul are planuri de căsătorie cu iubita lui, după ce divorțul său de Anamaria Prodan va fi finalizat.

În ceea ce privește pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf i-o va plăti Anamariei Prodan pentru fiul lor, Bebeto, potrivit legii, instanțele de judecată au decis ca Reghe să-i achite fostei sale soții o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale.

Mai mult de atât, banii vor fi virați retroactiv din februarie 2022, data la care s-a introdus cererea de ordonanță președințială.

Cu toate acestea, pentru că Laurențiu Reghecampf este, momentan, liber de contract, pensia alimentară va fi de aproximativ 500 de lei, sumă raportată la salariu minim pe economie.

De ce ar fi plecat, de fapt, Reghe de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații incredibile despre motivul pentru care Reghe ar fi fost demis de la Universitatea Craiova:

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondele, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore.

Cine e în spatele lui și îl sfătuiește își bate joc de el crunt! Poate sunt niște polițe care sunt plătite, să-l facă de râs. El nu are un filtru foarte OK la oameni. Dacă-i spui că e frumos și deștept, ești prietenul lui pe viață. Eu eram filtrul lui Reghecampf, ca să înțelegeți”, a declarat agentul FIFA pentru gsp.ro.