De ce a mers Laurențiu Reghecampf acasă la Anamaria Prodan, la un an de la separare. Momentul șocant care s-a petrecut

De ce a mers Laurențiu Reghecampf acasă la Anamaria Prodan, la un an de la separare. Momentul șocant care s-a petrecut
De ce a mers Laurentiu Reghecampf acasa la Anamaria Prodan

A trecut un an de zile de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit. Recent, celebra impresară de fotbal și tehnicianul s-au întâlnit la casa unde fiica regretatei Ionela Prodan locuiește împreună cu ai ei copii. Vizita a durat 15 minute. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Motivul pentru care Reghe s-a dus acasă la Anamaria Prodan

La mijlocul anului 2021, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan puneau capăt unei relații de mai bine de 15 ani de zile. Agentul FIFA și antrenorul de fotbal și-au spus adio și se află, în prezent, în plin proces de divorț.

Recent, noi detalii au ieșit la iveală privind divorțul deceniului în România. Potrivit Spynews, Laurențiu Reghecampf a mers acasă la Anamaria Prodan, acolo unde s-a întâlnit cu mama fiului său Bebeto.

Deși nu a făcut publice informațiile pe care le-a discutat cu fostul ei soț, impresara a dezvăluit ce atitudine a adoptat Reghe atunci când au dat ochi în ochi. Conform spuselor Anamariei Prodan, întâlnirea ar fi durat 15 minute, timp în care iubitul Corinei Caciuc ar fi stat cu privirea în pământ.

„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ.

Este o vorbă care spune totul >. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc.

Numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

„Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu!”

Mai mult de atât, Anamaria Prodan susține vehement faptul că, pentru ea, Laurențiu Reghecampf ar fi un capitol închis al vieții sale și speră ca cei trei copii ai ei să rămână cu amintiri frumoase după separarea lor.

„Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ.”, a completat agentul FIFA.

Urmăriți Playtech.ro și pe