Ce a pățit Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil. A făcut mărturisirea chiar azi: ”M-au bătut”

Ce a pățit Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil. A făcut mărturisirea chiar azi: ”M-au bătut”
Ce a patit Razvan Simion la nunta lui Dani Otil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în acest weekend. Cei doi au optat pentru o ceremonie intimă. S-au căsătorit la o biserică din Capitală și au petrecut la restaurantul din București al lui Dani Oțil.

Ce a pățit Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil

La această nuntă au participat colegii de platou, apropiații și rudele. Colegul și bunul său prieten, Răzvan Simion, a mărturisit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani că a dansat mult la fericitul eveniment.

”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani Oțil.

”Ne-am distrat, ne-am refacut ieri”, a spus Ramona Olaru.
”A fost prima data când m-au bătut pantofii la o nuntă”, a completat și Răzvan Simion. Nu am mai dansat de un an jumate, am dansat acum de mi s-au rupt pantofii”, a mai zis colegul lui Dani Oțil.

”Eu am 40 de ani, era ultimul tren”, a conchis Dani Oțil.

Cum a apărut Ramona Olaru la nunta lui Dani Oțil

Fără doar și poate, Ramona Olaru a fost una dintre cele mai frumoase apariții la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Ea a purtat o rochie vaporoasă nude, punându-și în valoare tenul bronzat și formele perfecte. Ea s-a arătat profund mișcată de fericirea colegului ei, filmându-i pe proaspeții însurăței toată seara.

„Acuma plang!?❤️❤️❤️ Va iubeeeesc!”, a fost mesajul de pe Instagram al Ramonei Olaru pentru proaspeții însurăței.

De asemenea, fără a se ști dacă mesajul ei are vreo legătură cu evenimentul lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, fosta lui iubită, a postat și ea un mesaj pe Instagram.

”Zâmbește-le persoanelor triste. Plantează o floare sau un pom. Reciclează sticlele de plastic. Donează sânge. Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin. Fă o mică donație unor persoane care au nevoie. Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău. Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți.”, a fost mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Amintim că Dani Oțil urmează să devină tată de băiat în curând, proaspăta sa soție fiind însărcinată în luna a șasea.