Care este adevărul, de fapt, despre despărțirea dintre Ramona Olaru și Cuza. Ce s-a aflat abia acum

Care este adevărul, de fapt, despre despărțirea dintre Ramona Olaru și Cuza. Ce s-a aflat abia acum
Care este adevarul, de fapt, despre despartirea dintre Ramona Olaru și Cuza

S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat iar de data aceasta se pare că Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit pentru totdeauna. Deși fanii celor două vedete au sperat ca preferații lor să revină la sentimente mai bune, se pare că nu mai există speranță pentru povestea lor de dragoste. Cuza a dezvăluit care au fost motivele adevărate pentru care el și Ramona Olaru nu mai formează un cuplu.

Care este adevărul, de fapt, despre despărțirea dintre Ramona Olaru și Cuza

Relația tumultoasă dintre solistul de la Noaptea Târziu și frumoasa blondină a avut multe suișuri și coborâșuri, de-a lungul timpului. Chiar dacă au fost împreună mai puțin de doi ani de zile, legătura lor a fost intensă.

Deși au circulat multe speculații privind motivul real pentru care cei doi au ajuns la separare, Cuza a decis să facă lumină asupra acestui subiect. Invitat în cadrul unui podacast de pe Youtube, fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva a vorbit, pentru prima dată, despre despărțirea de frumoasa Ramona Olaru.

Artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite. Cu toate acestea, Cuza a mărturisit că cei doi se certau foarte des și mereu aveau păreri contrare, chiar și în privința celor mai triviale lucruri.

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul unui podcast.

„Este un om pe care l-am iubit”

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Cuza și Ramona Olaru încă mai păstrează legătura și petrec timp împreună. Cuza a declarat că Ramona este un om pe care l-a iubit foarte mult și deși nu mai au o relație amoroasă, cei doi sunt amici, în prezent, și colaborează împreună în fiecare duminică la emisiunea „Neatza de Weekend”.

„Dacă respecți un om, cum să nu mai vrei să-l vezi? Nu mi-a făcut un rău atât de mare încât să nu mai vreau să o văd. Este un om pe care l-am iubit, este un om pe care îl respect, un om pe care îl admir în continuare. Dacă a fost iubita mea și nu mai este acum, asta nu înseamnă că trebuie să devină dușmanul meu.

Redevine amica mea! Au fost situații în care mi-au fost stârnite o grămadă de stări, amintiri, dorințe de a fi din nou și probabil e reciproc.”, a completat solistul de la Noaptea Târziu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI